Qt Training Courses

Qt Training Courses

Lokale, door een instructeur geleide live Qt-trainingscursussen demonstreren door interactieve praktijkoefeningen hoe grafische gebruikersinterfaces en platformonafhankelijke applicaties kunnen worden gemaakt met behulp van Qt. Qt-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op locatie'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Qt Subcategories

Qt Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
PyQt is een cross-platform bibliotheek voor het ontwikkelen van GUIs (grafische user interfaces) voor python toepassingen. Het interfaces python met de Qt GUI Toolkit. deze instructeur-LED, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op personen die wensen om een visueel aantrekkelijke software-applicatie met behulp van python en de Qt UI Framework programma. aan het einde van deze training kunnen de deelnemers:
 • het opzetten van een ontwikkelomgeving die alle benodigde bibliotheken, pakketten en frameworks omvat.
 • Maak een desktop-of servertoepassing waarvan de gebruikersinterface soepel functioneert en visueel aantrekkelijk is.
 • implementeren van verschillende UI elementen en effecten, met inbegrip van widgets, grafieken, lagen, etc. tot een maximaal effect in usability te bereiken.
 • implementeren goede UI ontwerp en code organisatie tijdens de ontwerp-en ontwikkelingsfase.
 • test en debug de toepassing.
formaat van de cursus
 • interactieve lezing en bespreking.
 • veel oefeningen en praktijk.
 • hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
cursus customization opties
 • deze cursus kan worden aangeboden voor ontwikkeling op Windows, Linux en Mac OS.
 • de nieuwste versie van alle software wordt gebruikt, bijvoorbeeld PyQt 5 als van dit schrijven, enz.
 • voor het aanvragen van een aangepaste opleiding voor deze cursus, neem dan contact met ons op te regelen.
35 hours
C++ is een object-gerichte programmeertaal gebaseerd op C. Qt is een kader voor het ontwikkelen van GUI's voor C++ toepassingen. Distribueerde C++ toepassingen gebruiken vaak een berichtbibliotheek zoals ZeroMQ om asynchronisch met andere componenten, diensten en toepassingen te communiceren. De berichten worden eerst serialiseren met behulp van een serialisatieprotocol zoals Protocol Buffers, waarmee de berichten worden doorgegeven als gecompliceerde byten die kleiner en lichtder zijn dan JSON of XML bestanden. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) biedt introductieve dekking van C++, de Qt GUI-ramma en verschillende communicatietechnologieën zoals ZeroMQ en Protocol Buffers die kunnen worden gebruikt voor het schrijven van gedistribueerde toepassingen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers de nodige kennis en praktijk hebben om een aanvraag te schrijven en te compileren met behulp van C++, Qt en gcc op Linux Centos 6/7. De deelnemers integreren ook asynchronische boodschapcapaciteiten met behulp van Zero MQ en Protocol Buffers. Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
21 hours
QT is een applicatiekader voor het ontwikkelen van platformoverschrijdende applicatiesoftware. Het maakt gebruik van standaard C++ met extensies om de ontwikkeling van zowel GUI- als servertoepassingen te vereenvoudigen. Deze instructeur-geleide, live training biedt een uitgebreide dekking van QT en zijn modules. Aan het einde van deze training hebben de deelnemers de nodige kennis en praktijk om hun eigen C++ -applicatie te ontwikkelen met behulp van QT.
  Indeling van de cursus
  • Een door een instructeur geleide cursus met theoretische dekking van QT samen met oefeningen en een groot onderdeel van hands-on ontwikkeling.
  7 hours
  Qt Quik is een open source applicatie-framework voor het maken van user interfaces (UI's). QML is een richtlijn programmeertaal voor het ontwerpen van UI-centrische applicaties. Met Qt Quick en QML kunnen gebruikers platformonafhankelijke en dynamische UI's bouwen. Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op webontwerpers die cross-platform en dynamische UI's willen bouwen met behulp van Qt Quick en QML. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  • Ontwerp prototypes voor applicatie-UI's met behulp van QML.
  • Maak en implementeer de UI-elementen van een toepassing met behulp van QML.
  • Implementeer animaties, transformaties en overgangen om een responsievere ervaring voor gebruikers van de applicatie te creëren.
  Indeling van de cursus
  • Interactieve lezing en discussie.
  • Veel oefeningen en oefenen.
  • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
  Cursusaanpassingsopties
  • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.

  Last Updated:

  Upcoming Qt Courses

  Weekend Qt cursus, Avond Qt training, Avond Qt opleiding Qt boot camp, Qt instructeur geleid, Weekend Qt training, Avond Qt cursus, Qt coaching, Qt instructeur, Qt trainer, Qt training cursus, Qt lessen, Qt on-site, Qt privé cursus, Qt een op een training, Qt op locatie, Weekend Qt opleiding

  Cursussen met korting

  No course discounts for now.

  Course Discounts Newsletter

  We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
  You can always change your preferences or unsubscribe completely.

  Een aantal van onze klanten

  This site in other countries/regions