Prometheus Training Courses

Prometheus Training Courses

Lokale, door instructeurs geleide live Prometheus-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve praktijkoefeningen hoe Prometheus te gebruiken voor het monitoren en waarschuwen van gebeurtenissen. Prometheus-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op afstand'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfstrainingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Prometheus Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
7 hours
Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is bedoeld voor systeembeheerders en ontwikkelaars die Prometheus willen gebruiken om Kubernetes clusters te monitoren. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Prometheus installeren en configureren.
 • Monitor dynamische cloudomgevingen
 • Krijg beter inzicht in hun Kubernetes clusters
 • Stel waarschuwingen in die nauwkeurig en inzichtelijk zijn
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefenen.
 • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Cursusaanpassingsopties
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
14 hours
Prometheus is een open source tijdserie database voor systeemmonitoring en waarschuwing. Het wordt uitgescheiden van een grotere infrastructuur, waardoor het een betrouwbaar gereedschap is om problemen onmiddellijk tijdens een ontlasting te diagnosticeren. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op systeemadministratoren en DevOps ingenieurs die Prometheus willen gebruiken om systemen en toepassingen inheemse of via zeer dynamische microservices te monitoren die in een cloudomgeving worden uitgevoerd. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Installeer en configureren Prometheus. Begrijp de kenmerken, architectuur en kernconcepten van Prometheus. Leer hoe je gegevens kunt zoeken met behulp van PromQL. Maak visualisaties en dashboards met Grafana. Configureer systemen voor monitoring en waarschuwingsregels. Analyse en optimalisatie van systemen en applicatieprestaties. Zorg voor een veilige integratie met afgelegen eindpunten en bestaande systemen.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

Last Updated:

Upcoming Prometheus Courses

Weekend Prometheus cursus, Avond Prometheus training, Avond Prometheus opleiding Prometheus boot camp, Prometheus instructeur geleid, Weekend Prometheus training, Avond Prometheus cursus, Prometheus coaching, Prometheus instructeur, Prometheus trainer, Prometheus training cursus, Prometheus lessen, Prometheus on-site, Prometheus privé cursus, Prometheus een op een training, Prometheus op locatie, Weekend Prometheus opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions