Presto Training Courses

Presto Training Courses

Lokale, door instructeurs geleide live Presto-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve praktijkoefeningen hoe native gegevens kunnen worden opgevraagd, toegang tot gegevens uit meerdere systemen en meer. Presto-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op locatie'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfstrainingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Presto Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Presto is een gedistribueerde query-engine voor analyse van big data. Met Presto kunnen gebruikers native gegevens opvragen, toegang krijgen tot gegevens uit meerdere systemen en meer.Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op datawetenschappers van gemiddeld niveau die willen leren hoe ze de COST IT-module van Presto kunnen gebruiken voor kostenanalyse.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Begrijp de grondbeginselen van Presto en zijn rol in big data-analyse. Krijg vaardigheid in het gebruik van de COST IT-module van Presto voor kostenanalyse. Optimaliseer Presto query's voor verbeterde prestaties en resourcegebruik. Identificeer en implementeer op kosten gebaseerde optimalisaties in Presto. Los veelvoorkomende prestatie- en kostengerelateerde problemen op en los deze op in Presto.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefenen en oefenen. Hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
Cursusaanpassingsopties
  Voor het aanvragen van een training op maat voor deze cursus kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
14 hours
Presto is een gedistribueerde zoekmachine voor big data analytics. Met behulp van Presto kunnen gebruikers native data vragen, toegang tot gegevens van meerdere systemen, en meer. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op data wetenschappers die grote gegevensbronnen willen vragen met Presto. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Gebruik Presto belangrijke concepten om moderne big data-systemen te optimaliseren. Gebruik Presto voor het uitvoeren van exabyte scale opslagruimtes. Het klonen van gegevens naar een eigenaardig gegevensopslagssysteem. Werk met bestaande BI-tools zoals R en Tableau.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

Last Updated:

Upcoming Presto Courses

Weekend Presto cursus, Avond Presto training, Avond Presto opleiding Presto boot camp, Presto instructeur geleid, Weekend Presto training, Avond Presto cursus, Presto coaching, Presto instructeur, Presto trainer, Presto training cursus, Presto lessen, Presto on-site, Presto privé cursus, Presto een op een training, Presto op locatie, Weekend Presto opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions