Object-Oriented Programming Training Courses

Object-Oriented Programming Training Courses

Lokale, instructieve live ObjectOriented Programming (OOP) trainingscursussen demonstreren door handson te oefenen hoe aan de slag te gaan met OOP OOP-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Object-Oriented Programming Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
Overview
Apache Groovy is een JVM ( Java Virtual Machine) dynamische programmeertaal. Sommige van de functies omvatten scriptmogelijkheden, domeinspecifieke taalontwerp, runtime en compilatie meta-programmering en functioneel programmeren. Groovy wordt vaak gebruikt als een compliment voor Java .

In deze door een instructeur geleide live training leren deelnemers hoe ze in Groovy kunnen programmeren terwijl ze door het maken van een voorbeeldtoepassing stappen.

Publiek

- ontwikkelaars

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
14 hours
Overview
Object-Oriented Programming (OOP) is een programmeerparadigma gebaseerd op het concept van objecten. OOP is meer gericht op gegevens dan op logica. Python is een programmeertaal op hoog niveau die bekend staat om zijn duidelijke syntaxis en leesbaarheid van code.

In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers hoe ze aan de slag kunnen met Object-Oriented Programming met behulp van Python .

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Begrijp de fundamentele concepten van objectgeoriënteerd Programming
- Begrijp de syntaxis van OOP in Python
- Schrijf hun eigen objectgeoriënteerd programma in Python

Publiek

- Beginners die graag meer willen leren over Object-Oriented Programming
- Ontwikkelaars die geïnteresseerd zijn in het leren van OOP in Python
- Python programmeurs die geïnteresseerd zijn in het leren van OOP

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
7 hours
Overview
In this course, participants will learn C++ concepts and programming skills.
28 hours
Overview
Leren hoe Microsoft Visual Studio als een geïntegreerde ontwikkelomgeving (IDE) met behulp van VB.NET (Visual Basic .NET) Programming een multi-paradigma, objectgeoriënteerde programmeertaal die samen op het 4.7.2 .NET Framework wordt geïmplementeerd
Weekend Object-Oriented Programming cursus, Avond Object-Oriented Programming training, Avond Object-Oriented Programming opleiding Object-Oriented Programming boot camp, Object-Oriented Programming instructeur geleid, Weekend Object-Oriented Programming training, Avond Object-Oriented Programming cursus, Object-Oriented Programming coaching, Object-Oriented Programming instructeur, Object-Oriented Programming trainer, Object-Oriented Programming training cursus, Object-Oriented Programming lessen, Object-Oriented Programming on-site, Object-Oriented Programming privé cursus, Object-Oriented Programming een op een training, Object-Oriented Programming op locatie, Weekend Object-Oriented Programming opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions