NoSQL Training Courses

NoSQL Training Courses

Lokale, door instructeurs geleide NoSQL-trainingen zijn zowel voor systeembeheerders als voor ontwikkelaars bedoeld en demonstreren via handson-praktijk hoe NoSQL-systemen moeten worden beheerd en hoe NoSQL-databases met softwaretoepassingen kunnen worden geïntegreerd NoSQL-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

NoSQL Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Overview
Wanneer traditionele opslagtechnologieën niet omgaan met de hoeveelheid gegevens die u moet opslaan, zijn er honderden alternatieven. Deze cursus probeert de deelnemers te begeleiden wat alternatieven zijn voor het opslaan en analyseren van Big Data en wat hun voor- en nadelen zijn.

Deze cursus is vooral gericht op discussie en presentatie van oplossingen, hoewel praktische oefeningen op aanvraag beschikbaar zijn.
21 hours
Overview
Deze cursus introduceert HBase - een No SQL store bovenop Hadoop . De cursus is bedoeld voor ontwikkelaars die HBase gaan gebruiken om applicaties te ontwikkelen, en beheerders die HBase-clusters gaan beheren.

We zullen een ontwikkelaar door HBase-architectuur en datamodellering en applicatie-ontwikkeling op HBase leiden. Er wordt ook ingegaan op het gebruik van MapReduce met HBase en enkele beheeronderwerpen met betrekking tot prestatieoptimalisatie. De cursus is zeer praktisch met veel laboratoriumoefeningen.

Duur : 3 dagen

Publiek : ontwikkelaars en beheerders
14 hours
Overview
De cursus maakt deel uit van de vaardigheden van Data Scientist (Domain: Data and Technology).
14 hours
Overview
Deze cursus behandelt alles wat een database-ontwikkelaar moet weten om met succes applicaties te ontwikkelen met behulp van Aerospike .
21 hours
Overview
Scylla is een open-source gedistribueerde No SQL data store. Het is compatibel met Apache Cassandra maar presteert bij aanzienlijk hogere doorvoer en lagere latenties.

In deze cursus leren deelnemers over de functies en architectuur van Scylla, terwijl ze praktische ervaring opdoen met het opzetten, beheren, bewaken en oplossen van problemen met Scylla.

Publiek

- Database beheerders
- ontwikkelaars
- Systeem ingenieurs

Formaat van de cursus

- De cursus is interactief en bevat discussies over de principes en benaderingen voor het implementeren en beheren van door Scylla verspreide databases en clusters.
- De cursus omvat een zwaar onderdeel van praktische oefeningen en oefeningen.
14 hours
Overview
Riak is an Erlang based open-source document database, similar to CouchDB. It is created and maintained by Basho.

In this instructor-led, live training, participants will learn how to build, run and operate a Riak based web application.

By the end of this training, participants will be able to:

- Extend the number of hardware nodes and partition data across multiple servers
- Use bucket/key/values to organize and retrieve documents
- Use full-text search like query syntax
- Understand other Riak related technologies, such as Riak KV and Riak TS
- Test, secure, optimize and deploy a sample web application

Audience

- Developers
- Database engineers
- Operations staff

Format of the course

- Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
14 hours
Overview
OrientDB is een No SQL Multi-Model Database die werkt met Graph, Document, Key-Value, GeoSpatial en React ive modellen. Dankzij de flexibiliteit kunnen gebruikers verschillende soorten gegevens beheren onder één gecentraliseerde database.

In deze door een instructeur geleide live training leren deelnemers hoe ze OrientDB kunnen gebruiken en hoe flexibel ze zijn om gegevens te beheren.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- OrientDB installeren
- Leer hoe u een database kunt maken en beheren met OrientDB
- Ontdek de verschillende functies en functionaliteiten van OrientDB
- Leer hoe u met verschillende API's op OrientDB werkt
- OrientDB implementeren met behulp van Distributed Architecture

Publiek

- Software-ingenieurs en technici
- Technische mensen in alle industrieën
- IT mensen
- ontwikkelaars

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
28 hours
Overview
Mem SQL is een in het geheugen verdeeld, SQL databasebeheersysteem voor cloud en on-premises. Het is een realtime datawarehouse dat onmiddellijk inzichten levert uit live en historische gegevens.

In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers de essentie van Mem SQL voor ontwikkeling en beheer.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Begrijp de belangrijkste concepten en kenmerken van Mem SQL
- Mem SQL installeren, ontwerpen, onderhouden en bedienen
- Optimaliseer schema's in Mem SQL
- Verbeter vragen in Mem SQL
- Benchmarkprestaties in Mem SQL
- Bouw realtime datatoepassingen met behulp van Mem SQL

Publiek

- ontwikkelaars
- Administrators
- Operation Engineers

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
28 hours
Overview
Relationele databases zijn de favoriete technologie voor het opslaan, ophalen en opvragen van gegevens. Met relationele databases kunnen gebruikers hun gegevens ordenen met behulp van een gestructureerde, goed gedefinieerde set patronen (model). Hoewel deze aanpak goed werkt voor het opslaan van gegevens die vooraf zijn gestandaardiseerd en goed begrepen (denk aan een ziekenhuis check-in applicatie die patiëntendossiers bevat met dezelfde consistente set vooraf gedefinieerde velden ... patiënt-ID, voornaam, achternaam naam, datum van laatste bezoek, enz.), dit model kent beperkingen. Voor organisaties waarvan de inkomende gegevens niet goed zijn gedefinieerd (denk aan een online aanvraagformulier voor een startup die nog steeds bezig is met experimenteren met verschillende velden voor het verzamelen van bezoekersgegevens, verwijderen en toevoegen van velden als ze geschikt zijn voor de veranderende aard van de business), moeten alle vastgestelde definities voor hoe de gegevens in een bestaande database moeten passen, regelmatig opnieuw worden gedefinieerd. Dit vereist het opnieuw maken van het gegevensmodel (schema) dat de structuur van de gegevens en de toegestane gegevenstypen dicteert om verschillende soorten gegevensinvoer, enz. Te ondersteunen, voordat nieuwe gegevens in de database kunnen worden opgeslagen.

Voer geen SQL databases (niet alleen SQL ) in. Geen enkele SQL database bevrijdt gebruikers van het vooraf definiëren van de structuur van de inkomende gegevens, waardoor ze nieuwe gegevens direct kunnen invoegen en bijwerken. Geen SQL databases zijn vaak sneller dan relationele databases en kunnen met gemak zeer grote hoeveelheden gegevens verwerken. Geen SQL databases zijn ook beter schaalbaar dan relationele databases, vanwege hun vermogen om gegevens efficiënt over vele servers (cluster) te verdelen en de toegang tot deze gegevens te verdelen. Geen SQL databases integreren bijzonder goed met applicaties die realtime analyse, site-personalisatie, IoT en mobiele apps ondersteunen

In deze door een instructeur geleide, live training, zullen deelnemers de architectuur, ontwerpprincipes en functionaliteit van de meest populaire No SQL databases op de markt begrijpen tijdens het opzetten, beheren en beoordelen van een aantal No SQL databases in een live lab-omgeving. Het doel van deze training is om deelnemers uit te rusten met de mogelijkheid om op intelligente wijze een geschikte No SQL database-oplossing in hun organisatie te evalueren, voor te stellen en te implementeren.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Installeer en configureer verschillende soorten No SQL databases, waaronder MongoDB , Cassandra , Redis en Neo4j
- Begrijp de voor- en nadelen van Geen SQL databases versus relationele databases
- Begrijp de onderliggende gegevensindelingen die worden gebruikt door No SQL databases en hoe deze indelingen in een voordeel kunnen worden gebruikt bij het ontwikkelen van moderne applicaties (desktop, mobiel, cloud, IoT)
- Bewerkingen uitvoeren, invoegen, bijwerken, verwijderen in een No SQL database
- Stel een gemengde omgeving in met zowel een relationele database als Geen SQL werkt
- Configureer een cluster van Geen SQL database voor gedistribueerde verwerking van zeer grote gegevenssets
- Begrijp de beveiligingsimplicaties van het gebruik van een No SQL database
- Implementeer en schaal een No SQL database in een productieomgeving

Publiek

- Database professionals
- Gegevensarchitecten
- Gegevensstrategen
- Project managers
- Applicatieontwikkelaars die een flexibele databaseoplossing in hun applicatie willen integreren

Indeling van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen

Notitie

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
Weekend NoSQL cursus, Avond NoSQL training, Avond NoSQL opleiding NoSQL boot camp, NoSQL instructeur geleid, Weekend NoSQL training, Avond NoSQL cursus, NoSQL coaching, NoSQL instructeur, NoSQL trainer, NoSQL training cursus, NoSQL lessen, NoSQL on-site, NoSQL privé cursus, NoSQL een op een training, NoSQL op locatie, Weekend NoSQL opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions