KNIME Training Courses

KNIME Training Courses

Lokale, door een instructeur geleide live KNIME-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve praktijkoefeningen hoe KNIME te gebruiken voor data-analyse. KNIME-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op afstand'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfstrainingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

KNIME Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
KNIME Analytics Platform is een toonaangevende open source-optie voor datagestuurde innovatie, waarmee u het potentieel in uw gegevens kunt ontdekken, nieuwe inzichten kunt vinden of nieuwe toekomstvoorspellingen kunt voorspellen. Met meer dan 1000 modules, honderden kant-en-klare voorbeelden, een uitgebreid scala aan geïntegreerde tools en de breedste keuze aan geavanceerde beschikbare algoritmen, is KNIME Analytics Platform de perfecte toolbox voor elke KNIME en bedrijfsanalist. Deze cursus voor KNIME Analytics Platform is een ideale gelegenheid voor beginners, gevorderde gebruikers en KNIME experts om kennis te maken met KNIME , om te leren hoe het effectiever te gebruiken en om duidelijke, uitgebreide rapporten te maken op basis van KNIME workflows
21 hours
KNIME Analytics Platform is een toonaangevende open source-optie voor data-driven innovatie, waarmee u het potentieel in uw gegevens verborgen kunt ontdekken, nieuwe inzichten kunt verkrijgen of nieuwe toekomst kunt voorspellen. Met meer dan 1000 modules, honderden voorbereide voorbeelden, een uitgebreid assortiment geïntegreerde tools en de breedste keuze van geavanceerde algoritmen beschikbaar, KNIME Analytics Platform is de perfecte toolbox voor elke data wetenschapper en business analist. Deze cursus voor KNIME Analytics Platform is een ideale gelegenheid voor beginners, geavanceerde gebruikers en KNIME experts om te worden geïntroduceerd aan KNIME, om te leren hoe het effectiever te gebruiken, en hoe om duidelijke, uitgebreide rapporten te creëren op basis van KNIME werkstromen Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op gegevens professionals die willen gebruiken KNIME om complexe zakelijke behoeften op te lossen. Het is gericht op het publiek dat geen programmering kent en van plan is om geavanceerde tools te gebruiken om analytische scenario's te implementeren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Installeer en configureren KNIME. Maak Data Science scenario’s Train, testen en valideren van modellen Implementatie eindigt met de eindwaardeketen van gegevenswetenschapsmodellen
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen of om meer te weten te komen over dit programma, neem dan contact met ons op om te organiseren.
14 hours
KNIME is een open-source data-analytic software voor het integreren van machine learning en data mining via data pipelines. Met Python en R zijn gebruikers in staat om KNIME uit te breiden in de mogelijkheden voor gegevensanalyse en machine learning. Deze instructeur geleide, live training (online of onsite) is gericht op data wetenschappers die willen programmeren in Python en R voor KNIME. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Plannen, bouwen en implementeren van machine learning modellen in KNIME. De implementatie eindigt met het beëindigen van data science-projecten. Maak gegevensgedreven beslissingen voor operaties.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
14 hours
KNIME Server is de ondernemingssoftware voor teamgebaseerde samenwerking, automatisering, beheer en implementatie van gegevenswetenschap werkstromen als analytische toepassingen en diensten. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Schema-analyse werkstromen om automatisch uit te voeren en jezelf meer tijd te geven om zich te concentreren op data wetenschap. Controle werkstromen to automatische modelbeheer Scale en pin workflow uitvoering met goed voorzien, high-performance server architectuur die is geconfigureerd naar uw specificaties. Ontwerpen, bewerken en uitvoeren van werkstromen op KNIME Server met behulp van de remote workflow editor en profiteren van goed voorziene hardware in een veilige omgeving.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen of om meer te weten te komen over dit programma, neem dan contact met ons op om te organiseren.

Last Updated:

Upcoming KNIME Courses

Weekend KNIME cursus, Avond KNIME training, Avond KNIME opleiding KNIME boot camp, KNIME instructeur geleid, Weekend KNIME training, Avond KNIME cursus, KNIME coaching, KNIME instructeur, KNIME trainer, KNIME training cursus, KNIME lessen, KNIME on-site, KNIME privé cursus, KNIME een op een training, KNIME op locatie, Weekend KNIME opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions