GitLab Training Courses

GitLab Training Courses

Lokale, door een instructeur geleide live Gitlab-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve praktijkoefeningen hoe Gitlab moet worden ingesteld en gebruikt voor versiebeheer en continue integratie. Gitlab-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op locatie'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

GitLab Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Gitlab is een DevOps levenscyclusplatform dat CI/CD-functies biedt voor projectplanning en management. Kubernetes is een orchestrasysteem voor het automatiseren van de toepassing. Met behulp van Gitlab en Kubernetes, kunnen gebruikers bouwen en implementeren naar containereerde cloudomgevingen. Deze instructeur geleide, live training (online of onsite) is gericht op DevOps ingenieurs die Kubernetes en Gitlab willen gebruiken om de DevOps levenscyclus te automatiseren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Automatische applicatie builds, tests en deployments. Een geautomatiseerde bouwinfrastructuur te creëren. Ontwikkelen van een applicatie in een containered cloud-omgeving.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
14 hours
In het tijdperk van zeer snelle ontwikkeling van technologie, evenals een toenemend aantal frameworks, wordt efficiënte optimalisatie van het ontwikkelingsproces cruciaal. Het ontwikkelteam moet zich kunnen concentreren op het schrijven van solide code en de rest van de processen met betrekking tot het automatisch uitvoeren van builds, tests en implementatie moet plaatsvinden met een minimum aan handmatige stappen die moeten worden uitgevoerd. Na het implementeren van Continuous Integration / Continuous Delivery (CI/CD) en implementatie-authenticatieprocessen kunnen bedrijven besparingen realiseren op de werktijd van programmeurs op het niveau van een extra 20-30%, die ze kunnen gebruiken voor het schrijven van code, niet voor secundaire activiteiten met betrekking tot implementatie of testen. De training stelt deelnemers in staat om de logica van CI / CD-werking te leren, evenals om de vaardigheden van onafhankelijke configuratie van een dergelijke omgeving te verwerven. Tijdens de training ontvangen deelnemers een startpakket met configuratiebestanden en voorbeelden van werkprocesautomatisering DevOps. We nodigen mensen uit die voornamelijk webapplicaties programmeren voor de training - omdat hier het belangrijkste is om het proces te optimaliseren. De training is gebaseerd op software GitLab, die steeds populairder wordt in Poolse bedrijven en bedrijven met een wereldwijd bereik.
14 hours
GitLab is een software applicatie voor het beheer van de Softwareontwikkeling levenscyclus. De belangrijkste kenmerken zijn project management, source code Management, continue integratie/continue levering (CI/CD), monitoring en Security. deze instructeur-LED, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op ontwikkelers die willen opzetten en gebruiken Gitlab voor versiebeheer en continue integratie. aan het einde van deze training kunnen de deelnemers:
 • installeren en configureren Gitlab.
 • begrijpen hoe een   alternatief te implementeren voor github.
 • gebruiken Gitlab om een DevOps Lifecycle te beheren.
 • gebruik Gitlab voor continue integratie/continue levering.
 • efficiënt ontwikkelen, vrijgeven en testen van software met behulp van Gitlab.
formaat van de cursus
 • interactieve lezing en bespreking.
 • veel oefeningen en praktijk.
 • hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
cursus customization opties
 • voor het aanvragen van een aangepaste opleiding voor deze cursus, neem dan contact met ons op te regelen.
 • voor meer informatie over Gitlab, u terecht op: https://about.gitlab.com/

Last Updated:

Upcoming GitLab Courses

Weekend GitLab cursus, Avond GitLab training, Avond GitLab opleiding GitLab boot camp, GitLab instructeur geleid, Weekend GitLab training, Avond GitLab cursus, GitLab coaching, GitLab instructeur, GitLab trainer, GitLab training cursus, GitLab lessen, GitLab on-site, GitLab privé cursus, GitLab een op een training, GitLab op locatie, Weekend GitLab opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions