DataRobot Training Courses

DataRobot Training Courses

Lokale instructeur geleid live DataRobot opleidingscursus in Nederland.

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

DataRobot Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
7 hours
DataRobot is een machine learning platform die de bouw en de implementatie van predictieve modellen stroomlijnt. DataRobot versnelt voorspellende analyses, waardoor bedrijven slimmer beslissingen nemen. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op data wetenschappers en data analisten die willen automatiseren, evalueren en voorspellende modellen beheren met behulp van DataRobot's machine learning capabilities. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
    Download dataset in DataRobot om gegevens te analyseren, te beoordelen en te controleren. Bouw en train modellen om belangrijke variabelen te identificeren en voorspellingsdoelstellingen te voldoen. Interpret modellen om waardevolle inzichten te creëren die nuttig zijn bij het nemen van zakelijke beslissingen. Monitoren en beheren van modellen om een geoptimaliseerde voorspellingsprestaties te behouden.
Format van de cursus
    Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
    Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

Last Updated:

Aankomende DataRobot cursussen

Weekend DataRobot cursus, Avond DataRobot training, Avond DataRobot opleiding DataRobot boot camp, DataRobot instructeur geleid, Weekend DataRobot training, Avond DataRobot cursus, DataRobot coaching, DataRobot instructeur, DataRobot trainer, DataRobot training cursus, DataRobot lessen, DataRobot on-site, DataRobot privé cursus, DataRobot een op een training, DataRobot op locatie, Weekend DataRobot opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions