Data Warehouse Training Courses

Data Warehouse Training Courses

Lokale, instructieve live Data Warehouse-trainingen demonstreren door middel van discussie en handson-oefeningen hoe een Data Warehouse te begrijpen, plannen en opzetten Data Warehouse-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop Data Warehouse is ook bekend als Enterprise Data Warehouse (EDW) of Data Warehousing NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Data Warehouse (DWH) subcategorieën

Enterprise Data Warehouse Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Overview
De cursus maakt deel uit van de vaardigheden van Data Scientist (Domain: Data and Technology).
21 hours
Overview
Apache Druid is een open-source, kolomgeoriënteerde, gedistribueerde gegevensopslag geschreven in Java . Het is ontworpen om snel enorme hoeveelheden gebeurtenisgegevens op te nemen en OLAP-query's met lage latentie op die gegevens uit te voeren. Druid wordt vaak gebruikt in business intelligence-toepassingen om grote hoeveelheden realtime en historische gegevens te analyseren. Het is ook zeer geschikt voor het aansturen van snelle, interactieve, analytische dashboards voor eindgebruikers. Druid wordt gebruikt door bedrijven zoals Alibaba, Airbnb, Cisco , eBay, Netflix, Paypal en Yahoo.

In deze door een instructeur geleide live cursus verkennen we enkele van de beperkingen van datawarehouse-oplossingen en bespreken we hoe Druid deze technologieën kan aanvullen om een flexibele en schaalbare streaming analytics-stack te vormen. We nemen vele voorbeelden door en bieden deelnemers de kans om op druïden gebaseerde oplossingen in een laboratoriumomgeving te implementeren en te testen.

Indeling van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, zware praktijkoefeningen, incidentele testen om begrip te peilen
14 hours
Overview
Apache Kylin is een extreme, gedistribueerde analyse-engine voor big data.

In deze door een instructeur geleide live training leren deelnemers hoe ze Apache Kylin kunnen gebruiken om een realtime datawarehouse op te zetten.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Gebruik realtime streaminggegevens met Kylin
- Gebruik de krachtige functies van Apache Kylin , de rijke SQL interface, spark cubing en subseconden query latency

Notitie

- We gebruiken de nieuwste versie van Kylin (vanaf dit moment, Apache Kylin v2.0)

Publiek

- Big data-ingenieurs
- Big Data analisten

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
28 hours
Overview
Modellering van gegevenskluizen is een techniek voor databasemodellering die historische gegevensopslag op lange termijn mogelijk maakt die afkomstig is van meerdere bronnen Een gegevenskluis slaat één enkele versie van de feiten op, of "alle gegevens, de hele tijd" Het flexibele, schaalbare, consistente en aanpasbare ontwerp omvat de beste aspecten van 3rd normal form (3NF) en star schema In deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze een Data Vault kunnen bouwen Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Begrijp de architectuur- en ontwerpconcepten achter Data Vault 20 en de interactie met Big Data, NoSQL en AI Gebruik technieken voor gegevensgewelven om auditing, tracing en inspectie van historische gegevens in een datawarehouse in te schakelen Ontwikkel een consistent en herhaalbaar ETL-proces (Extract, Transform, Load) Bouw en implementeer zeer schaalbare en herhaalbare magazijnen Publiek Datamodellen Data warehousing specialist Business Intelligence-specialisten Gegevensingenieurs Databasebeheerders Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
28 hours
Overview
Mem SQL is een in het geheugen verdeeld, SQL databasebeheersysteem voor cloud en on-premises. Het is een realtime datawarehouse dat onmiddellijk inzichten levert uit live en historische gegevens.

In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers de essentie van Mem SQL voor ontwikkeling en beheer.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Begrijp de belangrijkste concepten en kenmerken van Mem SQL
- Mem SQL installeren, ontwerpen, onderhouden en bedienen
- Optimaliseer schema's in Mem SQL
- Verbeter vragen in Mem SQL
- Benchmarkprestaties in Mem SQL
- Bouw realtime datatoepassingen met behulp van Mem SQL

Publiek

- ontwikkelaars
- Administrators
- Operation Engineers

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
21 hours
Overview
Amazon Redshift is een petabytescale cloudgebaseerde datawarehouse-service in AWS In deze live training met instructeur leren deelnemers de grondbeginselen van Amazon Redshift Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Installeer en configureer Amazon Redshift Gegevens laden, configureren, implementeren, opvragen en visualiseren met Amazon Redshift Publiek ontwikkelaars IT-professionals Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen Notitie Om een ​​aangepaste training aan te vragen voor deze cursus, neem dan contact met ons op om dit te regelen .
21 hours
Overview
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at developers who wish to set up a multi-node Greenplum database.

By the end of this training, participants will be able to:

- Install and configure Pivotal Greenplum.
- Model data in accordance to current needs and future expansion plans.
- Carry out different techniques for distribute data across multiple nodes.
- Improve database performance through tuning.
- Monitor and troubleshoot a Greenplum database.
14 hours
Overview
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at administrators who wish to set up Greenplum Database for business intelligence and data warehousing solutions.

By the end of this training, participants will be able to:

- Address processing needs with Greenplum.
- Perform ETL operations for data processing.
- Leverage existing query processing infrastructures.
Weekend Data Warehouse cursus, Avond EDW (Enterprise Data Warehouse) training, Avond Enterprise Data Warehouse opleiding DWH (Data Warehouse) boot camp, Enterprise Data Warehouse (EDW) instructeur geleid, Weekend Enterprise Data Warehouse (EDW) training, Avond Enterprise Data Warehouse cursus, Enterprise Data Warehouse coaching, Data Warehouse (DWH) instructeur, Data Warehouse (DWH) trainer, Data Warehouse (DW) training cursus, Enterprise Data Warehouse lessen, Enterprise Data Warehouse on-site, Enterprise Data Warehouse privé cursus, Enterprise Data Warehouse (EDW) een op een training, Enterprise Data Warehouse op locatie, Weekend DWH (Data Warehouse) opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions