Data Warehouse Training Courses

Data Warehouse Training Courses

Lokale, door instructeurs geleide live Data Warehouse-trainingscursussen demonstreren door middel van discussie en praktische oefening hoe een Data Warehouse te begrijpen, plannen en opzetten. Data Warehouse-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op locatie'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfstrainingscentra in Nederland. Data Warehouse wordt ook wel Enterprise Data Warehouse (EDW) of Data Warehousing genoemd. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Data Warehouse (DWH) Subcategories

Enterprise Data Warehouse Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Apache Kylin is een extreme, gedistribueerde analytische motor voor big data. In deze instructeur geleide live training zullen de deelnemers leren hoe te gebruiken Apache Kylin om een real-time data warehouse te installeren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Gebruik realtime streaminggegevens met behulp van Kylin Gebruik Apache Kylin's krachtige functies, rijke SQL interface, spark cubing en subsecond query latency
Opmerking
  We gebruiken de nieuwste versie van Kylin (op basis van dit schrijven, Apache Kylin v2.0)
Het publiek
  Big Data ingenieurs Big Data De analisten
Format van de cursus
  Deel lezing, deel discussie, oefeningen en zware praktijken
14 hours
De cursus maakt deel uit van de vaardigheden van Data Scientist (Domain: Data and Technology).
21 hours
Apache Druid is een open-source, kolomgeoriënteerde, gedistribueerde gegevensopslag geschreven in Java . Het is ontworpen om snel enorme hoeveelheden gebeurtenisgegevens op te nemen en OLAP-query's met lage latentie op die gegevens uit te voeren. Druid wordt vaak gebruikt in business intelligence-toepassingen om grote hoeveelheden realtime en historische gegevens te analyseren. Het is ook zeer geschikt voor het aansturen van snelle, interactieve, analytische dashboards voor eindgebruikers. Druid wordt gebruikt door bedrijven zoals Alibaba, Airbnb, Cisco , eBay, Netflix, Paypal en Yahoo. In deze door een instructeur geleide live cursus verkennen we enkele van de beperkingen van datawarehouse-oplossingen en bespreken we hoe Druid deze technologieën kan aanvullen om een flexibele en schaalbare streaming analytics-stack te vormen. We nemen vele voorbeelden door en bieden deelnemers de kans om op druïden gebaseerde oplossingen in een laboratoriumomgeving te implementeren en te testen.
  Indeling van de cursus
  • Deelcollege, deelbespreking, zware praktijkoefeningen, incidentele testen om begrip te peilen
  28 hours
  Mem SQL is een in het geheugen verdeeld, SQL databasebeheersysteem voor cloud en on-premises. Het is een realtime datawarehouse dat onmiddellijk inzichten levert uit live en historische gegevens. In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers de essentie van Mem SQL voor ontwikkeling en beheer. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  • Begrijp de belangrijkste concepten en kenmerken van Mem SQL
  • Mem SQL installeren, ontwerpen, onderhouden en bedienen
  • Optimaliseer schema's in Mem SQL
  • Verbeter vragen in Mem SQL
  • Benchmarkprestaties in Mem SQL
  • Bouw realtime datatoepassingen met behulp van Mem SQL
  Publiek
  • ontwikkelaars
  • Administrators
  • Operation Engineers
  Formaat van de cursus
  • Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
  21 hours
  Amazon Redshift is een petabytescale cloudgebaseerde datawarehouse-service in AWS In deze live training met instructeur leren deelnemers de grondbeginselen van Amazon Redshift Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Installeer en configureer Amazon Redshift Gegevens laden, configureren, implementeren, opvragen en visualiseren met Amazon Redshift Publiek ontwikkelaars IT-professionals Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen Notitie Om een ​​aangepaste training aan te vragen voor deze cursus, neem dan contact met ons op om dit te regelen .
  21 hours
  Pivotal Greenplum is een Massively Parallel Processing (MPP) Data Warehouse platform gebaseerd op PostgreSQL. Deze instructeur geleide, live training (online of onsite) is gericht op ontwikkelaars die een multi-node Greenplum-database willen installeren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
   Installeer en installeer Pivotal Greenplum. Modelgegevens in overeenstemming met de huidige behoeften en toekomstige uitbreidingsplannen. Het uitvoeren van verschillende technieken voor het verspreiden van gegevens over meerdere knooppunten. Verbeter de prestaties van de database door te tonen. Monitoren en problemen oplossen van een Greenplum-database.
  Format van de cursus
   Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
  Cursus aanpassingsopties
   Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
  14 hours
  Greenplum Database is een database-software voor bedrijfsintelligentie en gegevensopslag. Gebruikers kunnen Greenplum Database uitvoeren voor massieve parallelle gegevensverwerking. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op beheerders die Greenplum Database willen installeren voor business intelligence en data storage oplossingen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
   Adresverwerking behoeften met Greenplum. Het uitvoeren van ETL-operaties voor gegevensverwerking. Levering van bestaande query-verwerkingsinfrastructuur.
  Format van de cursus
   Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
  Cursus aanpassingsopties
   Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
  28 hours
  Modellering van gegevenskluizen is een techniek voor databasemodellering die historische gegevensopslag op lange termijn mogelijk maakt die afkomstig is van meerdere bronnen Een gegevenskluis slaat één enkele versie van de feiten op, of "alle gegevens, de hele tijd" Het flexibele, schaalbare, consistente en aanpasbare ontwerp omvat de beste aspecten van 3rd normal form (3NF) en star schema In deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze een Data Vault kunnen bouwen Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Begrijp de architectuur- en ontwerpconcepten achter Data Vault 20 en de interactie met Big Data, NoSQL en AI Gebruik technieken voor gegevensgewelven om auditing, tracing en inspectie van historische gegevens in een datawarehouse in te schakelen Ontwikkel een consistent en herhaalbaar ETL-proces (Extract, Transform, Load) Bouw en implementeer zeer schaalbare en herhaalbare magazijnen Publiek Datamodellen Data warehousing specialist Business Intelligence-specialisten Gegevensingenieurs Databasebeheerders Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .

  Last Updated:

  Upcoming DWH (Data Warehouse) Courses

  Weekend Data Warehouse cursus, Avond EDW (Enterprise Data Warehouse) training, Avond Enterprise Data Warehouse opleiding DWH (Data Warehouse) boot camp, Enterprise Data Warehouse (EDW) instructeur geleid, Weekend Enterprise Data Warehouse (EDW) training, Avond Enterprise Data Warehouse cursus, Enterprise Data Warehouse coaching, Data Warehouse (DWH) instructeur, Data Warehouse (DWH) trainer, Data Warehouse (DW) training cursus, Enterprise Data Warehouse lessen, Enterprise Data Warehouse on-site, Enterprise Data Warehouse privé cursus, Enterprise Data Warehouse (EDW) een op een training, Enterprise Data Warehouse op locatie, Weekend DWH (Data Warehouse) opleiding

  Cursussen met korting

  No course discounts for now.

  Course Discounts Newsletter

  We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
  You can always change your preferences or unsubscribe completely.

  Een aantal van onze klanten

  This site in other countries/regions