Configuration Management Training Courses

Configuration Management Training Courses

Lokale, instructieve live Configuration Management-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve discussie en handson-oefeningen hoe effectief configuratiebeheer kan worden uitgevoerd Configuratie Management training is beschikbaar als "live training op locatie" of "live training op afstand" Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Configuration Management subcategorieën

Configuration Management Cursusoverzicht

CodeNaamTijdsduurOverzicht
3842Puppet Fundamentals14 uurDeze cursus is bedoeld voor organisaties die al Puppet- of systeembeheerders gebruiken en Puppet willen implementeren als een nieuwe oplossing.

De cursus wordt gedurende drie dagen afgeleverd en bestaat uit een combinatie van beide presentaties en oefeningen. Na voltooiing kunt u een basale systeemconfiguratie voor Puppet implementeren in een Master-Client-omgeving.
3843Puppet Advanced21 uurDeze cursus is bedoeld voor ervaren systeembeheerders en ontwikkelaars die Puppet Automation willen implementeren in complexe omgevingen.

Na voltooiing kunt u een complexe systeemconfiguratie implementeren voor Puppet-omgevingen in een verschillende Masters-Client-omgeving.
itasaltstackIT Automation with Saltstack14 uurSaltstack (Salt for short) is open source software die is ontwikkeld om de configuratie van serversystemen te automatiseren. Tijdens deze cursus leert u hoe u meerdere serveromgevingen centraal beheert en beheert.

De cursus zal een goede mix zijn van presentaties, voorbeelden en practica, zodat je onmiddellijk kunt toepassen wat je hebt geleerd.
chefcmChef Configuration Management14 uurDeze 2daagse cursus demonstreert via handson de basisprincipes van Chef, een configuratiebeheertool en hoe Chef te gebruiken voor infrastructuurautomatisering .
ansiblecmManaging Configuration with Ansible21 uurDeze cursus is gemaakt voor systeembeheerders die systeem- en applicatieconfiguratiebeheer met Ansible willen automatiseren Deze cursus richt zich voornamelijk op Linux / Unix-servers .
ansibleautointroIntroduction to Ansible Automation7 uurAnsible lost het probleem op: "We hebben de serverconfiguratie die we willen hebben, we hebben de tijd genomen om dit uit te zoeken, maar hoe kunnen we dat allemaal automatiseren?" .
advansAdvanced Automation with Ansible14 uurDe cursus is bedoeld om technici die momenteel Ansible gebruiken kennis te laten nemen van de diepere en meer gespecialiseerde gebieden die bij de toepassing betrokken zijn Het doel van de workshop is om een ​​beter begrip te krijgen van wat er "onder de motorkap" gebeurt, hoe Ansible kan worden gebruikt in de levenscyclus van applicatie-ontwikkeling en hoe Ansible kan worden aangepast voor geschaalde en bedrijfsomgevingen .
vagrantVagrant: Instantaneously Create and Manage a Bunch of Virtual Machines7 uurVagrant is een opensource-virtualisatietool voor het automatiseren van de provisioning van virtuele machines Door het handmatige proces te elimineren, kan Vagrant onmiddellijk een bijna onbeperkt aantal virtuele machines maken In deze training leren deelnemers de kernbegrippen van Vagrant en hoe ze Vagrant in een live werkomgeving kunnen implementeren Publiek Software-ingenieurs, ontwikkelaars en programmeurs Systeem administrator DevOps, IT-operaties, ontwikkelingsondersteuning Formaat van de cursus Na een korte introductie van virtualisatie-provisioning, voeren deelnemers oefeningen uit om Vagrant in een live omgeving te implementeren .
itasaltstack1IT Automation with Saltstack - bespoke21 uurSaltstack (Salt for short) is open source software die is ontwikkeld om de configuratie van serversystemen te automatiseren Tijdens deze cursus leert u hoe u meerdere serveromgevingen centraal beheert en beheert De cursus zal een goede mix zijn van presentaties, voorbeelden en practica, zodat je onmiddellijk kunt toepassen wat je hebt geleerd .
saltstackcmConfiguration Management with SaltStack14 uurSaltStack (of Salt) is een op Python gebaseerd, opensource configuratiebeheertool voor het automatiseren van de levering van hardware en software in een IT-omgeving SaltStack is populair als een orkestratie-instrument in cloud- en IT-operationele omgevingen In deze live training met instructor (op locatie of op afstand) leren deelnemers SaltStack te implementeren terwijl ze oefenen met de set-up, configuratie, provisioning, optimalisatie en troubleshooting van een verzameling servers in een gesimuleerde cloud-omgeving Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Installeer en configureer Saltstack Automatiseer administratieve taken gerelateerd aan infrastructuur Voorziening en beheer van nieuwe code en toepassingspakketten Maak herbruikbare configuratiesjablonen Gebruik SaltStack om uw systemen te bewaken Ontwikkel strategieën om de infrastructuur te optimaliseren Problemen met SaltStack en milieuproblemen oplossen Publiek Systeembeheerders DevOps-ingenieurs Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen Notes Om een ​​aangepaste training aan te vragen voor deze cursus, neem dan contact met ons op om dit te regelen .
confmngConfiguration Management for Managers and Leaders8 uur

Aankomende Configuration Management cursussen

CursusCursusdatumCursus Kosten [Op Afstand / Klas]
Puppet Advanced - Zwolle Business Parkma, 2019-03-11 09:303465EUR / 5015EUR
Puppet Advanced - Maastricht City Centredi, 2019-03-12 09:303465EUR / 6035EUR
Puppet Advanced - Amsterdamwo, 2019-03-13 09:303465EUR / 4865EUR
Puppet Advanced - Apeldoornma, 2019-03-18 09:303465EUR / 5765EUR
Puppet Advanced - Spaces Zuidasdi, 2019-03-19 09:303465EUR / 5465EUR
Weekend Configuration Management cursus, Avond Configuration Management training, Avond Configuration Management opleiding Configuration Management boot camp, Configuration Management instructeur geleid, Weekend Configuration Management training, Avond Configuration Management cursus, Configuration Management coaching, Configuration Management instructeur, Configuration Management trainer, Configuration Management training cursus, Configuration Management lessen, Configuration Management on-site, Configuration Management privé cursus, Configuration Management een op een training, Configuration Management op locatie, Weekend Configuration Management opleiding

Cursussen met korting

CursusLocatieCursusdatumCursus Kosten [Op Afstand / Klas]
Computer Vision with SimpleCVGolden Tulip Leidenma, 2019-02-25 09:302700EUR / 4000EUR
R for Statistical AnalysisDen Haag Centraal Stationdi, 2019-04-23 09:302700EUR / 4400EUR
Jupyter for Data Science TeamsDen Haag Centraal Stationma, 2019-04-29 09:301350EUR / 2300EUR
Big Data - Data ScienceEvoluon Eindhovenwo, 2019-05-08 09:302700EUR / 4100EUR
Encog: Introduction to Machine LearningRotterdam Brainparkdi, 2019-07-09 09:302700EUR / 4260EUR

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!