Configuration Management Training Courses

Configuration Management Training Courses

Lokale, instructieve live Configuration Management-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve discussie en handson-oefeningen hoe effectief configuratiebeheer kan worden uitgevoerd Configuratie Management training is beschikbaar als "live training op locatie" of "live training op afstand" Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Configuration Management subcategorieën

Configuration Management Cursusoverzicht

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
14 hours
Overview
Deze cursus is bedoeld voor organisaties die al Puppet- of systeembeheerders gebruiken en Puppet willen implementeren als een nieuwe oplossing.

De cursus wordt gedurende drie dagen afgeleverd en bestaat uit een combinatie van beide presentaties en oefeningen. Na voltooiing kunt u een basale systeemconfiguratie voor Puppet implementeren in een Master-Client-omgeving.
21 hours
Overview
Deze cursus is bedoeld voor ervaren systeembeheerders en ontwikkelaars die Puppet Automation willen implementeren in complexe omgevingen.

Na voltooiing kunt u een complexe systeemconfiguratie implementeren voor Puppet-omgevingen in een verschillende Masters-Client-omgeving.
14 hours
Overview
De cursus is bedoeld om technici die momenteel Ansible gebruiken kennis te laten nemen van de diepere en meer gespecialiseerde gebieden die bij de toepassing betrokken zijn Het doel van de workshop is om een ​​beter begrip te krijgen van wat er "onder de motorkap" gebeurt, hoe Ansible kan worden gebruikt in de levenscyclus van applicatie-ontwikkeling en hoe Ansible kan worden aangepast voor geschaalde en bedrijfsomgevingen .
7 hours
Overview
Ansible lost het probleem op: "We hebben de serverconfiguratie die we willen hebben, we hebben de tijd genomen om dit uit te zoeken, maar hoe kunnen we dat allemaal automatiseren?" .
21 hours
Overview
Deze cursus is gemaakt voor systeembeheerders die systeem- en applicatieconfiguratiebeheer met Ansible willen automatiseren Deze cursus richt zich voornamelijk op Linux / Unix-servers .
14 hours
Overview
Deze 2daagse cursus demonstreert via handson de basisprincipes van Chef, een configuratiebeheertool en hoe Chef te gebruiken voor infrastructuurautomatisering .
14 hours
Overview
Saltstack (Salt for short) is open source software die is ontwikkeld om de configuratie van serversystemen te automatiseren. Tijdens deze cursus leert u hoe u meerdere serveromgevingen centraal beheert en beheert.

De cursus zal een goede mix zijn van presentaties, voorbeelden en practica, zodat je onmiddellijk kunt toepassen wat je hebt geleerd.
21 hours
Overview
Saltstack (Salt for short) is open source software die is ontwikkeld om de configuratie van serversystemen te automatiseren Tijdens deze cursus leert u hoe u meerdere serveromgevingen centraal beheert en beheert De cursus zal een goede mix zijn van presentaties, voorbeelden en practica, zodat je onmiddellijk kunt toepassen wat je hebt geleerd .
14 hours
Overview
SaltStack (of Salt) is een op Python gebaseerd, opensource configuratiebeheertool voor het automatiseren van de levering van hardware en software in een IT-omgeving SaltStack is populair als een orkestratie-instrument in cloud- en IT-operationele omgevingen In deze live training met instructor (op locatie of op afstand) leren deelnemers SaltStack te implementeren terwijl ze oefenen met de set-up, configuratie, provisioning, optimalisatie en troubleshooting van een verzameling servers in een gesimuleerde cloud-omgeving Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Installeer en configureer Saltstack Automatiseer administratieve taken gerelateerd aan infrastructuur Voorziening en beheer van nieuwe code en toepassingspakketten Maak herbruikbare configuratiesjablonen Gebruik SaltStack om uw systemen te bewaken Ontwikkel strategieën om de infrastructuur te optimaliseren Problemen met SaltStack en milieuproblemen oplossen Publiek Systeembeheerders DevOps-ingenieurs Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen Notes Om een ​​aangepaste training aan te vragen voor deze cursus, neem dan contact met ons op om dit te regelen .
7 hours
Overview
Vagrant is een opensource-virtualisatietool voor het automatiseren van de provisioning van virtuele machines Door het handmatige proces te elimineren, kan Vagrant onmiddellijk een bijna onbeperkt aantal virtuele machines maken In deze training leren deelnemers de kernbegrippen van Vagrant en hoe ze Vagrant in een live werkomgeving kunnen implementeren Publiek Software-ingenieurs, ontwikkelaars en programmeurs Systeem administrator DevOps, IT-operaties, ontwikkelingsondersteuning Formaat van de cursus Na een korte introductie van virtualisatie-provisioning, voeren deelnemers oefeningen uit om Vagrant in een live omgeving te implementeren .
Weekend Configuration Management cursus, Avond Configuration Management training, Avond Configuration Management opleiding Configuration Management boot camp, Configuration Management instructeur geleid, Weekend Configuration Management training, Avond Configuration Management cursus, Configuration Management coaching, Configuration Management instructeur, Configuration Management trainer, Configuration Management training cursus, Configuration Management lessen, Configuration Management on-site, Configuration Management privé cursus, Configuration Management een op een training, Configuration Management op locatie, Weekend Configuration Management opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!