CloudForms Training Courses

CloudForms Training Courses

Lokale, door een instructeur geleide live CloudForms-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve praktijkoefeningen hoe CloudForms te gebruiken om virtuele infrastructuren in een gecentraliseerde interface te beheren. CloudForms-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op locatie'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland. CloudForms is ook bekend als Red Hat CloudForms. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

CloudForms Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
Red Hat CloudForms is een gecentraliseerde managementplatform voor virtuele machines, private cloud en openbare cloud. Het kan naadloos worden geïntegreerd met verschillende platforms (Amazon EC2, Microsoft Azure, OpenStack, Red Hat OpenShift, VMware, etc.Het is ideaal voor hybride omgevingen. Deze instructeur geleide, live training (online of onsite) is gericht op sysadmins, DevOps en ontwikkelaars die CloudForms willen gebruiken om virtuele infrastructuur in een gecentraliseerde interface te beheren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
    Installeren en configureren CloudForms op verschillende virtuele machines en cloudplatforms (OpenStack, OpenShift en VMware). Creëer een gecentraliseerde managementinterface voor het monitoren van meerdere clusters. Verbeter de beveiligingscontrole en configuratiebeleid van een hele infrastructuur. Een verspreide virtuele infrastructuur om te zetten in een geïntegreerde hybride omgeving. Het optimaliseren van de werkbelastingprestaties en efficiëntie door het automatiseren van orchestratie en werkstromen.
Format van de cursus
    Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
    Deze cursus richt zich op CloudForms, maar andere softwareplatforms (OpenStack, Red Hat OpenShift, VMware, enz.) kan worden gebruikt. Laat ons weten of u specifieke vereisten hebt. Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

Last Updated:

Upcoming CloudForms Courses

Weekend CloudForms cursus, Avond CloudForms training, Avond CloudForms opleiding CloudForms boot camp, CloudForms instructeur geleid, Weekend CloudForms training, Avond CloudForms cursus, CloudForms coaching, CloudForms instructeur, CloudForms trainer, CloudForms training cursus, CloudForms lessen, CloudForms on-site, CloudForms privé cursus, CloudForms een op een training, CloudForms op locatie, Weekend CloudForms opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions