C# Training Courses

C# Training Courses

Lokale, instructieve C # (Csharp of C sharp) trainingscursussen demonstreren door handson om te oefenen met het ontwikkelen van applicaties met C # C # training is beschikbaar als "live training op locatie" of "live training op afstand" Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

C# Cursusoverzicht

CodeNaamTijdsduurOverzicht
pcvs2012Programming in C# 5.0 with Visual Studio 201228 uurDoelgroep:

Technisch teamleider, softwareontwikkelaar

Leerdoel:

Het doel van training is om de syntaxis van C # en onderwerpen gerelateerd aan objectgeoriënteerd programmeren in C # te begrijpen.

Tijdens de cursus maken studenten kennis met de MSDN-hulpmiddelen en -hulpmiddelen ter ondersteuning van het ontwikkelingsproces, zoals Microsoft Visual Studio.
pamvc5Programming in ASP.NET MVC 521 uurDoelgroep:

Technisch teamleider, softwareontwikkelaar

Leerdoel:

Het doel van training is om het vermogen te verwerven om zakelijke internettoepassingen te ontwikkelen in ASP.NET MVC 4-technologie en in C # -taal.

Tijdens de cursus maken studenten kennis met de MSDN-hulpmiddelen en -hulpmiddelen ter ondersteuning van het ontwikkelingsproces, zoals Microsoft Visual Studio.
pwpf45Programming in WPF 4.521 uurDoelgroep:

Technisch teamleider, softwareontwikkelaar

Leerdoel:

Het doel van training is het verwerven van de mogelijkheid om zakelijke desktop-applicaties te ontwikkelen in WPF 4.5-technologie en in C # -taal.

Tijdens de cursus maken studenten kennis met de MSDN-hulpmiddelen en -hulpmiddelen ter ondersteuning van het ontwikkelingsproces, zoals Microsoft Visual Studio.
dpcsDesign Patterns in C#14 uurDoelgroep:

Technisch teamleider, softwareontwikkelaar

Leerdoel:

Het doel van training is het verwerven van het vermogen om geavanceerde ontwikkelings- / projectstructuren te ontwerpen in C #.

Tijdens de cursus maken studenten kennis met de MSDN-hulpmiddelen en -hulpmiddelen ter ondersteuning van het ontwikkelingsproces, zoals Microsoft Visual Studio, ReSharper.
asp4ASP.Net 4.035 uurAfgevaardigden zullen worden voorgesteld aan hetNet-framework en leren webtoepassingen te ontwikkelen met behulp van C # 40 Bij het afronden van een cursus moeten afgevaardigden vertrouwd zijn met het framework, ervaring hebben met het ontwikkelen van een eenvoudige webapplicatie en bekend zijn met databasetoegang met LINQ Toepassingen worden gemaakt met behulp van objectgeoriënteerde programmering Na het voltooien van deze cursus kunnen deelnemers: Gebruik Visual Studio 2010 effectief Leer C # 40 Maak commerciële ASPNET-webapplicaties Begrijp OO-programmering, klassen en objecten Toepassingen debuggen Ontwikkel gebruikersinterfaces met hoofdpagina's, sitenavigatie en thema's Gebruik ADONet en LINQ om vanuit te lezen en naar databases te schrijven Ontwikkel rijke internettoepassingen met behulp van ASPNET AJAX Maak en bel WCF-services .
vsvbVisual Studio with VB.Net21 uurMicrosoft Visual Studio is een geïntegreerde ontwikkelomgeving (IDE) VBNET (Visual BasicNET) is een multiparadigm, objectoriented programmeertaal die is geïmplementeerd op hetNET Framework .
pjcsProgramming in C#14 uurDe cursus is bedoeld voor mensen die programmeertaal willen leren op basis van C # en de basisfuncties van het .NET-platform willen leren. Tijdens de training zullen deelnemers leren hoe het is ingebouwd in C #, hoe een omgeving kan worden opgezet om basisprogramma's te schrijven, gebruik de standaardbibliotheken.
advancedcsharpAdvanced Programming in C#35 uurC # is een efficiënte, objectoriented taal voor het ontwikkelen van applicaties op het MicrosoftNET-platform Deze cursus introduceert geavanceerde functies van C #, onderzoekt het gebruik ervan als een programmeertaal voor een desktop-applicatie en een web-programmeertaal voor het oplossen van problemen in de echte wereld Programmeertechnieken en -principes worden gedemonstreerd en geoefend via inclass, handsonoefeningen en walkthroughs Publiek Ontwikkelaars / programmeurs Formaat van de cursus C # geavanceerde principes worden besproken terwijl deelnemers stap voor stap een realworld-applicatie maken .
seleniumCsharpSelenium WebDriver in C#: Introduction to Web Testing Automation in C#14 uurDeze cursus introduceert deelnemers aan geautomatiseerd testen met Selenium WebDriver en C # in Visual Studio Als je geen C # programmeerervaring hebt of je C # wilt opfrissen, bekijk dan de cursus: C # voor automatiseringstestingenieurs Publiek Ontwikkelaars en testers met kennis van C # die automatiseringstests met Selenium willen opzetten Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, zware handsonoefeningen, occasionele tests om begrip te meten .
CsharpfortestersC# for Automation Test Engineers21 uurDeze cursus is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in het leren van C # voor het testen van automatisering Het is een gestroomlijnde, intensieve cursus met veel hands-onoefeningen om de deelnemers snel op weg te helpen met de essentiële programmeervaardigheden die nodig zijn voor het testen van software-automatisering De focus ligt op de C # -fundamenten die direct en onmiddellijk kunnen worden toegepast op testautomatisering Deze cursus heeft geen betrekking op diepgaande kaders voor automatisering van tests, zoals Selenium Als u al vertrouwd bent met C # en u wilt meteen testen met Selenium, kijk dan eens naar: Selenium WebDriver in C #: Inleiding tot webtestautomatisering in C # Publiek Beginner-testers die C # willen leren voor automatiseringstests Professionele testers met ervaring in andere programmeertaal zoals Java of Javascript die hun testvaardigheid willen overdragen naar C # Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, zware handsonoefeningen, occasionele tests om begrip te meten .
unityUnity: Developing 3D Games with C# and Javascript28 uurUnity is een cross-platform game-engine voor het ontwikkelen van videogames voor pc, consoles, mobiele apparaten en websites Deze training behandelt de basisprincipes van game-ontwikkeling met Unity terwijl wandelaars stap voor stap door de creatie van hun eigen spel lopen Publiek Beginners game-ontwikkelaars Formaat van de cursus Discussie, handson ontwerp en ontwikkeling en quizzen .
unittestingwithcsharpUnit Testing with C#14 uurUnit-testen is een testaanpak die individuele eenheden van broncode test door zijn eigenschappen aan te passen of een gebeurtenis op gang te brengen om te bevestigen of de uitkomst is zoals verwacht In deze live training met instructor leren deelnemers hoe ze eenheidstests moeten schrijven en uitvoeren tegen eenNet-voorbeeldtoepassing met C # en Visual Studio Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Gebruik testraamwerken zoals NUnit en xUnitnet om eenheidstestcode te maken en te beheren Definieer en implementeer een bredere testgestuurde ontwikkelbenadering van testen Pas het testraamwerk aan om de testdekking voor een toepassing uit te breiden Publiek Software testingenieurs ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
CS001Developing in C# 6 Development28 uurCourse overview

C# 6 is new in Visual Studio, and is the latest evolution of Microsoft’s primary programming language. This course covers the latest language features in C# 6 and the .NET platform. You’ll get a deep and broad understanding of C# as a programming language, and gain confidence to explore the richness of the .NET Framework library including asynchronous programming, LINQ, and EF.

What you’ll learn

- Essential C# syntax
- Implementing object-oriented designs in C#
- Using generics, collection classes, and exceptions
- What’s new in C# 6 and .NET 2015
- Using LINQ and EF
- Introduction to asynchronous programming
- Overview of MVC6

Aankomende C# cursussen

CursusCursusdatumCursus Kosten [Op Afstand / Klas]
Developing in C# 6 Development - Nijmegen City Centrema, 2019-03-18 09:304620EUR / 7020EUR
Developing in C# 6 Development - Utrecht Centraal Stationma, 2019-03-25 09:304620EUR / 8120EUR
Developing in C# 6 Development - Zwolle Business Parkdi, 2019-04-02 09:304620EUR / 6620EUR
Developing in C# 6 Development - Evoluon Eindhovenma, 2019-04-15 09:304620EUR / 7220EUR
Developing in C# 6 Development - Den Haag Centraal Stationma, 2019-04-22 09:304620EUR / 7820EUR
Weekend C# cursus, Avond C# training, Avond C# opleiding C# boot camp, C# instructeur geleid, Weekend C# training, Avond C# cursus, C# coaching, C# instructeur, C# trainer, C# training cursus, C# lessen, C# on-site, C# privé cursus, C# een op een training, C# op locatie, Weekend C# opleiding

Cursussen met korting

CursusLocatieCursusdatumCursus Kosten [Op Afstand / Klas]
Computer Vision with SimpleCVGolden Tulip Leidenma, 2019-02-25 09:302700EUR / 4000EUR
R for Statistical AnalysisDen Haag Centraal Stationdi, 2019-04-23 09:302700EUR / 4400EUR
Jupyter for Data Science TeamsDen Haag Centraal Stationma, 2019-04-29 09:301350EUR / 2300EUR
Big Data - Data ScienceEvoluon Eindhovenwo, 2019-05-08 09:302700EUR / 4100EUR
Encog: Introduction to Machine LearningRotterdam Brainparkdi, 2019-07-09 09:302700EUR / 4260EUR

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!