UAF Training Courses

UAF Training Courses

Lokale, instructieve live UAF (OMG Unified Architecture Framework) trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve discussie en handson alle aspecten van OMG United Architecture Framework UAF-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

UAF Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
Overview
Doel : deze cursus is bedoeld om deelnemers te helpen begrijpen hoe zij de UAF en NAF-architectuurarchitectuur in de praktijk kunnen brengen.

Het begrijpen van concepten van de UAF 1.1 in de context van het NAVO NAF v4 Architecture Framework is zeer nuttig, aangezien het Domain Meta-model (DMM) van UAF verschillende stakeholderbelangen in verband met een systeem beschrijft, zoals beveiliging, informatie of metingen via een set van vooraf gedefinieerde gezichtspunten en vervolgens toegewezen aan de overeenkomstige weergaven in NAFv4.

Aan de andere kant helpt de architectuurfase van de NAFv4-methodologie van de NAVO om te begrijpen hoe efficiënt gebruik kan worden gemaakt van de opvattingen van de UAF om coherentie en volledigheid te waarborgen en traceerbaarheid mogelijk te maken van doelen op hoog niveau tot persoonlijke en fysieke middelen die moeten worden ingezet om realiseer ze.

Concepten en technieken die tijdens de cursus worden uitgelegd, worden door de deelnemers geleidelijk toegepast met behulp van een end-to-end case study en verschillende oefeningen daarop.

Indeling van de cursus

- Interactieve lezing en discussie.
- Veel oefeningen en oefenen.
- Praktische implementatie in een live-labomgeving.

Cursusaanpassingsopties

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
35 hours
Overview
Deze cursus geeft een goed begrip van alle aspecten van OMG United Architecture Framework. Het richt zich niet op een specifieke weergave of functie, maar stelt de deelnemers in staat om gemakkelijk meer informatie in de documentatie te vinden en deze gemakkelijk te begrijpen.

Tijdens de cursus zullen de afgevaardigden eenvoudige oefeningen doen, vragen beantwoorden, enz ...

Sparx Enterprise Architect wordt meestal tijdens de cursus gebruikt, maar in plaats daarvan kunnen andere tools worden gebruikt.
Weekend UAF cursus, Avond UAF training, Avond UAF opleiding UAF boot camp, UAF instructeur geleid, Weekend UAF training, Avond UAF cursus, UAF coaching, UAF instructeur, UAF trainer, UAF training cursus, UAF lessen, UAF on-site, UAF privé cursus, UAF een op een training, UAF op locatie, Weekend UAF opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions