Google Training Courses

Google Training Courses

Leer werkklare vaardigheden voor veelgevraagde banen met de beste Google-trainingen en -certificaten. Lokale, door een instructeur geleide live Google-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve praktijkoefeningen die flexibele training op professioneel niveau bieden. Google-trainingscursussen zijn beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op locatie'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Google Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
28 hours
Google BigQuery is een krachtig serverloos datawarehousing- en analyseplatform dat tools biedt om grote datasets te bevragen en te analyseren, de queryprestaties te optimaliseren, te integreren met andere GCP-services en zelfs machine learning-modellen te bouwen.Deze door een instructeur geleide, live training (op locatie of op afstand) is gericht op gevorderde data-analisten die willen leren hoe ze Google BigQuery kunnen gebruiken voor het opvragen van gegevens, optimalisatie en machine learning-integratie.Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  Begrijp de basisprincipes van Google BigQuery en het gebruik ervan voor data-analyse en cloud computing. Gebruik Google BigQuery voor databeheer en complexe SQL-query's. Implementeer strategieën voor queryoptimalisatie om de prestaties te verbeteren. Integreer BigQuery met andere Google Cloud-services.
Formaat van de cursus
  Interactieve lezing en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Opties voor cursusaanpassing
  Als u een training op maat voor deze cursus wilt aanvragen, kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.
14 hours
Google Kubernetes engine is een hosted Kubernetes service die de implementatie en het beheer van een Kubernetes cluster in Google Cloud vereenvoudigt.   in deze instructeur-LED, live training, zullen de deelnemers leren hoe het opzetten en beheren van een productie-schaal container omgeving met behulp van Kubernetes op Google Cloud.   aan het einde van deze training kunnen de deelnemers:
 • configureren en beheren Kubernetes op Google Cloud.
 • implementeren, beheren en schalen van een Kubernetes cluster.
 • implementeren container (docker) applicaties op Google Cloud.
 • migreert een bestaande Kubernetes omgeving van on-premisse naar Google Cloud.
 • integreert Kubernetes met Third-Party continue Integration (CI) software.
 • zorgen voor een hoge beschikbaarheid en Disaster Recovery in Kubernetes.
formaat van de cursus
 • interactieve lezing en bespreking.
 • veel oefeningen en praktijk.
 • hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
cursus customization opties
 • verschillende docker beelden kunnen worden gebruikt als demo's in deze opleiding (bijv. nginx, MongoDB, Tomcat, enz.).
 • om specifieke beelden of andere aanpassingen voor deze opleiding, neem dan contact met ons op te regelen.
7 hours
Google AdWords is een reclameplatform waar advertenties kunnen worden weergegeven aan webgebruikers. Met behulp van Google AdWords, kunnen gebruikers potentiële klanten bereiken en de groei van het bedrijfsleven verhogen. Deze instructeur geleide, live training (online of onsite) is gericht op marketeers die willen gebruiken Google AdWords om marketingcampagnes te lanceren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Voer een Google AdWord-campagne uit die hoogwaardige leads opneemt. Creëer een Google AdWord-campagne om de verkoop te verhogen. Het implementeren van een aanbodstrategie om te profiteren van reclame-uitgaven. Verbeter bestaande marketingcampagnes met Google AdWords.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
7 hours
Google Analytics is een web-analyse software voor het volgen en rapporteren van website-gegevens. Met behulp van Google Analytics kunnen gebruikers inzichten verzamelen en op gegevens gebaseerde beslissingen nemen voor zakelijke activiteiten. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op gegevensanalisten die Google Analytics willen gebruiken om website-gegevens te volgen en te rapporteren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Installeer Google Analytics om websitegegevens te verzamelen. Het maken en analyseren van rapporten. Krijg inzichten en neem gegevensgerichte beslissingen.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
14 hours
Google Apps Script is een JavaScript-framework voor lichtgewicht ontwikkeling in een G Suite-omgeving. Met behulp van Google Apps Script kunnen gebruikers gebruik maken van de kracht van Google-producten door taken te automatiseren, Google-producten te verbinden met gegevensbronnen en meer. Deze door een instructeur geleide, live training (on-site of remote) is gericht op webontwikkelaars die Google Apps Script willen gebruiken om zich te ontwikkelen in een G Suite-omgeving. Tegen het einde van deze training kunnen de deelnemers:
 • Ontwikkel webapplicaties met Google Apps Script.
 • Bouw add-ons om Google-producten, zoals Gmail, uit te breiden.
 • Voer systeembeheertaken uit.
 • Maak verbinding met een gegevensbron van een Google-product.
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefening.
 • Hands-on implementatie in een live-lab omgeving.
Opties voor het aanpassen van cursussen
 • Om een training op maat aan te vragen voor deze cursus, neem dan contact met ons op om te regelen.
7 hours
Google Cloud AutoML is een machine learning (ML) platform die gebruikers in staat stelt om aangepaste ML-modellen specifiek aan hun zakelijke behoeften te bouwen, te trainen en te implementeren. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op data wetenschappers, data analisten en ontwikkelaars die producten en functies willen verkennen om aangepaste ML-trainingmodellen met minimaal inspanning te creëren en te implementeren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Ontdek de AutoML productlijn om verschillende diensten te implementeren voor verschillende gegevenstypen. Bereid en etiketteer datasets om aangepaste ML-modellen te maken. Trainen en beheren van modellen om nauwkeurige en eerlijke machine learning modellen te produceren. Maak voorspellingen met behulp van getrainde modellen om zakelijke doelstellingen en behoeften te voldoen.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
14 hours
Google Maps API is een service die ontwikkelaars in staat stelt om locatiegerelateerde functies en kaartvisualisaties toe te voegen aan websites en webtoepassingen. Deze instructeur geleide, live training (online of onsite) is gericht op ontwikkelaars die hun website of web-applicatie willen verbeteren door geo-locatiefuncties toe te voegen via Google Maps. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Bepaal een kaart in een nieuwe of bestaande website of web-applicatie. Toon live gegevens die synchroniseren met de huidige locatie. Creëer een mashup met Google Maps. Gebruik goede CSS en JavaScript coderingspraktijken Creëer een aangepaste kaart voor een applicatie.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

Last Updated:

Upcoming Google Courses

Weekend Google cursus, Avond Google training, Avond Google opleiding Google boot camp, Google instructeur geleid, Weekend Google training, Avond Google cursus, Google coaching, Google instructeur, Google trainer, Google training cursus, Google lessen, Google on-site, Google privé cursus, Google een op een training, Google op locatie, Weekend Google opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions