Apache Solr Training Courses

Apache Solr Training Courses

Lokale, door een instructeur geleide live Apache Solr-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve discussie en praktische oefening de grondbeginselen en toepassingen van Solr. Apache Solr-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op afstand'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Apache Solr Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Solr is een zoekplatform dat is omhuld door de Apache Lucene-bibliotheek. Met Solr kunnen ontwikkelaars de toewijzing van sleutelelementen zoals woorden, termen, zinnen, enz. Onderhouden. Advanced Solr biedt de toepassing van gegevensintegratie op hoog niveau. Deze instructeur-geleide, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op ontwikkelaars die willen weten hoe ze Solr kunnen gebruiken voor geavanceerde ontwikkeling. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
  • Solr en SolrCloud afstemmen en schalen
  • Behandel een groot aantal collecties
  • Vraag routegegevens op
  • Beheer datamigratie
Indeling van de cursus
  • Interactieve lezing en discussie.
  • Veel oefeningen en oefenen.
  • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Cursusaanpassingsopties
  • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
14 hours
Drupal is een gratis en open source framework voor content management en digitale ervaringen. Apache Solr is een snel, schaalbaar en open-source Java-zoekplatform.
14 hours
Apache SolrCloud is een gedistribueerde gegevensverwerkingsengine die het zoeken en indexeren van bestanden op een gedistribueerd netwerk mogelijk maakt In deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze een SolrCloud-instantie kunnen opzetten op Amazon AWS Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: De functies van SolCloud begrijpen en hoe ze zich verhouden tot die van conventionele masterslave-clusters Configureer een SolCloud gecentraliseerde cluster Automatiseer processen zoals communiceren met scherven, documenten toevoegen aan de scherven, enz Gebruik Zookeeper in combinatie met SolrCloud om processen verder te automatiseren Gebruik de interface om foutrapportage te beheren Load-balans van een SolrCloud-installatie Configureer SolrCloud voor continue verwerking en failover Publiek Solr-ontwikkelaars Project managers Systeembeheerders Zoek analisten Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
21 hours
Deze cursus introduceert studenten op het Solr-platform Door een combinatie van hoorcolleges, discussielessen en labs zullen studenten de handen uit de mouwen steken voor hun ervaringen met het configureren van effectief zoeken en indexeren De klasse begint met eenvoudige installatie en configuratie van Solr en leert de deelnemers vervolgens de zoekfuncties van Solr Studenten zullen ervaring opdoen met facetten, indexeren en zoeken naar relevantie tussen andere functies die centraal staan ​​in het Solr-platform De cursus bevat een aantal geavanceerde onderwerpen, waaronder spellingcontrole, suggesties, Multicore en SolrCloud Duur : 3 dagen Doelgroep : ontwikkelaars, zakelijke gebruikers, beheerders .
14 hours
De cursus is bedoeld voor IT-specialisten die een oplossing willen implementeren die elastisch en efficiënt zoeken naar big data-bronnen mogelijk maakt. Deze cursus maakt gebruik van de nieuwste stabiele versie van Solr. Als u een oudere of onstabiele versie wilt gebruiken, neem dan contact op met sales voordat u boekt.

Last Updated:

Upcoming Solr Courses

Weekend Solr cursus, Avond Solr training, Avond Solr opleiding Apache Solr boot camp, Solr instructeur geleid, Weekend Apache Solr training, Avond Solr cursus, Apache Solr coaching, Solr instructeur, Apache Solr trainer, Apache Solr training cursus, Apache Solr lessen, Apache Solr on-site, Apache Solr privé cursus, Apache Solr een op een training, Solr op locatie, Weekend Apache Solr opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions