Terraform Training Courses

Terraform Training Courses

Online of onsite, instructeur geleid live Terraform training cursussen demonstreren door middel van interactieve hands-on praktijk hoe te gebruiken Terraform om cloud-infrastructuur te beheren.

Terraform training is verkrijgbaar als "online live training" of "onsite live training". Online live training (aka "Remote live training") wordt uitgevoerd via een interactieve, Remote desktop. Onsite live training kan plaatselijk worden uitgevoerd op klantruimtes in Nederland of in NobleProg corporate training centers in Nederland.

NobleProg - Uw lokale opleidingsleverancier

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Terraform Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Terraform, created by Hashicorp, is a tool used for provisioning infrastructure and application resources across public cloud, private cloud, and external services. This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at engineers who wish to use Terraform to plan and build cloud infrastructure. By the end of this training, participants will be able to:
 • Install and configure Terraform.
 • Implement an "infrastructure as code" approach to managing private and public cloud environments.
 • Write declarative configuration files for more efficient change management and collaboration.
 • Improve transparency in the infrastructure procurement process.
 • Create, launch, and remove resources across different infrastructure providers (AWS, GCP, Azure, OpenStack, VMware, etc.) from within a single tool.
Format of the Course
 • Interactive lecture and discussion.
 • Lots of exercises and practice.
 • Hands-on implementation in a live-lab environment.
Course Customization Options
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
 • To learn more about Terraform, please visit: https://www.terraform.io/
21 hours
Terraform is een configuratie-orkestratietool voor het bouwen en beheren van infrastructuur op en buiten de cloud. Deze instructeur-geleide, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op ingenieurs die weinig of geen ervaring hebben met het beheren van infrastructuur. Terraform zal worden gebruikt om de installatie en inzet van infrastructuur te automatiseren. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Installeer en configureer Terraform .
 • Begrijp de principes van infrastructuur als code.
 • Infrastructuur instellen en automatiseren met Terraform .
 • Schrijf en deel configuratiebestand met teamleden.
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefenen.
 • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Cursusaanpassingsopties
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
 • Ga voor meer informatie over Terraform naar: https://github.com/hashicorp/terraform
21 hours
Amazon Web Services (AWS) biedt infrastructuur voor bouwapplicaties in de cloud. Terraform, gecreëerd door Hashicorp, is een tool voor het beheren van die infrastructuur. De combinatie van AWS en Terraform maakt het beheren van zeer complexe, productie-grade servers en toepassingen praktisch, efficiënt en zelfs leuk. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op ingenieurs die gebruik willen maken van Terraform op AWS om cloud-infrastructuur te plannen en te bouwen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Installeren en configureren Terraform op AWS. Implementeren van een "infrastructuur als code" benadering voor het beheren van AWS cloud omgevingen. Creëer, lanceer en ontmantel de infrastructuur van binnen één tool. Schrijf declaratieve configuratiebestanden die kunnen worden beheerd zoals elke andere broncode in een versiebeheersysteem. Snel updaten configuratiebestanden om effectief te reageren op veranderende computersource behoeften. Samenwerken met andere infrastructuur ingenieurs door configuratiebestanden te delen in een gemeenschappelijk code-reserve. Het verbeteren van de transparantie in het aankoopproces van infrastructuur.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
21 hours
Google Cloud Platform (GCP) biedt infrastructuur voor het bouwen van toepassingen in de cloud. Terraform, gemaakt door Hashicorp, is een tool voor het beheren van die infrastructuur. De combinatie van GCP en Terraform maakt het beheren van zeer complexe, productie-grade servers en toepassingen praktisch, efficiënt en zelfs leuk. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op ingenieurs die willen gebruiken Terraform op GCP om cloud-infrastructuur te plannen en te bouwen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Installeer en installeer Terraform op GCP. Implementeren van een "infrastructuur als code" benadering voor het beheren van private en publieke cloud omgevingen. Creëer, lanceer en ontmantel de infrastructuur van binnen één tool. Schrijf declaratieve configuratiebestanden die kunnen worden beheerd zoals elke andere broncode in een versiebeheersysteem. Snel bijwerken van configuratiebestanden om effectief te reageren op veranderende computersource-vereisten. Samenwerken met andere infrastructuur ingenieurs door configuratiebestanden te delen in een gemeenschappelijk code-reserve. Het verbeteren van de transparantie in het aankoopproces van infrastructuur.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
14 hours
Terraform, door Hashicorp, is een configuratie orchestratie tool voor het bouwen en beheren van infrastructuur op en buiten de cloud. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op ingenieurs met basiservaring in het beheer van infrastructuur die willen gebruiken Terraform voor het ontwerpen, bouwen en automatiseren van meerdere omgevingsconfiguraties en complexe DevOps processen. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Maak werkruimten voor meerdere omgevingen met Terraform. Kennen de beste praktijken in het beheer van infrastructuur op schaal. Gebruik de geavanceerde tools en CLI-configuraties in Terraform. Ontwerp en ontwikkeling van complexe Terraform modules. Krijg expertise in geavanceerde HCL-operators en coderingstechnieken. Toepassing van beveiliging hardening en code analyse. Automatische testprocessen en CI/CD pipelines.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

Last Updated:

Aankomende Terraform cursussen

Weekend Terraform cursus, Avond Terraform training, Avond Terraform opleiding Terraform boot camp, Terraform instructeur geleid, Weekend Terraform training, Avond Terraform cursus, Terraform coaching, Terraform instructeur, Terraform trainer, Terraform training cursus, Terraform lessen, Terraform on-site, Terraform privé cursus, Terraform een op een training, Terraform op locatie, Weekend Terraform opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions