OpenSearch Training Courses

OpenSearch Training Courses

Lokale instructeur geleid live OpenSearch opleidingscursus in Nederland.

OpenSearch Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
OpenSearch (successor van Elasticsearch) is een open source software voor zoek- en analyse. Het biedt een gemakkelijk te gebruiken visualisatie tool, OpenSearch Dashboards, voor real-time data monitoring en rapportering. Deze instructeur geleide, live training (online of onsite) is gericht op ontwikkelaars en beheerders die OpenSearch willen gebruiken om gedistribueerde zoek- en gegevensanalyse uit te voeren in een geïntegreerd en veilig systeem. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
    Stel de nodige ontwikkelingsomgeving op om te beginnen met het bouwen van zoek- en analytische oplossingen met OpenSearch en OpenSearch Dashboards. Begrijp de drie benaderingen (snapshot, herstart en rolling) bij het upgraden van Elasticsearch OSS naar OpenSearch. Leer hoe u gegevens indexert, gegevensstromen creëert, queries uitvoert en cross-cluster-operaties in Open stroomtSearch. Ontdek en gebruik plugins, API's, cliënten en ingestion tools (Beats, Logstash, Grafana, etc.) om de zoekervaring te optimaliseren terwijl de clusters veilig te houden. Gebruik OpenSearch Dashboards om gegevensbeheer, visualisering, logging, monitoring en onderhoud te centraliseren.
Format van de cursus
    Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
    Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

Last Updated:

Aankomende OpenSearch cursussen

Weekend OpenSearch cursus, Avond OpenSearch training, Avond OpenSearch opleiding OpenSearch boot camp, OpenSearch instructeur geleid, Weekend OpenSearch training, Avond OpenSearch cursus, OpenSearch coaching, OpenSearch instructeur, OpenSearch trainer, OpenSearch training cursus, OpenSearch lessen, OpenSearch on-site, OpenSearch privé cursus, OpenSearch een op een training, OpenSearch op locatie, Weekend OpenSearch opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions