Watir Training Courses

Watir Training Courses

Lokale, instructeur-geleide levende Watir (de toepassing die van het web in Robijn test) de cursussen tonen door interactieve hands-on praktijk aan hoe te om Watir te gebruiken om het testen van de webtoepassing te automatiseren.

Watir training is beschikbaar als "on-site live training" of "Remote live training". On-site live training kan lokaal worden uitgevoerd op klanten terrein in Nederland of in NobleProg corporate training centers in Nederland. Remote live training wordt uitgevoerd door middel van een interactieve, Remote Desktop.

NobleProg--uw lokale trainings provider

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Watir Cursusoverzicht

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
21 hours
Overview
Watir (web applicatie testing in Ruby) is een open source bibliotheek voor het automatiseren van tests. Watir communiceert met een browser op dezelfde manier als mensen: klikken op koppelingen, formulieren invullen en tekst valideren. Gebaseerd op de Webdriver Framework, is het vergelijkbaar met selenium en is een van de meest populaire tools voor Web Application Test Automation.

in deze training deelnemers zullen leren hoe Watir gebruiken om hun web applicatie testen te automatiseren door het combineren van theorie met de praktijk in een live lab omgeving. Aan het eind van de cursus, zullen de deelnemers de kennis en de praktijk hebben om de volledige macht van Watir en robijn te gebruiken om hun Web het testen projecten te automatiseren.

formaat van de cursus

- een cursus met instructeurs met theoretische dekking van Watir en robijn samen met oefeningen en een grote component van hands-on praktijk.
Weekend Watir cursus, Avond Watir training, Avond Watir opleiding Watir boot camp, Watir instructeur geleid, Weekend Watir training, Avond Watir cursus, Watir coaching, Watir instructeur, Watir trainer, Watir training cursus, Watir lessen, Watir on-site, Watir privé cursus, Watir een op een training, Watir op locatie, Weekend Watir opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!