Watir Training Courses

Watir Training Courses

Lokale, instructeur-geleide levende Watir (de toepassing die van het web in Robijn test) de cursussen tonen door interactieve hands-on praktijk aan hoe te om Watir te gebruiken om het testen van de webtoepassing te automatiseren.

Watir training is beschikbaar als "on-site live training" of "Remote live training". On-site live training kan lokaal worden uitgevoerd op klanten terrein in Nederland of in NobleProg corporate training centers in Nederland. Remote live training wordt uitgevoerd door middel van een interactieve, Remote Desktop.

NobleProg--uw lokale trainings provider

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Watir Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
Overview
Watir ( Web Application Testing in Ruby ) is een open source bibliotheek voor het automatiseren van tests. Watir werkt op dezelfde manier samen met een browser: klikken op koppelingen, formulieren invullen en tekst valideren. Gebaseerd op het WebDriver-framework, is het vergelijkbaar met Selenium en is het een van de meest populaire tools voor testautomatisering van webapplicaties.

In deze training leren deelnemers hoe ze Watir kunnen gebruiken om het testen van hun webapplicaties te automatiseren door theorie en praktijk te combineren in een live lab-omgeving. Aan het einde van de cursus hebben de deelnemers de kennis en praktijk om de volledige kracht van Watir en Ruby om hun Watir te automatiseren.

Indeling van de cursus

- Een door een instructeur geleide cursus met theoretische dekking van Watir en Ruby samen met oefeningen en een groot deel van de praktijk.

Aankomende Watir cursussen

Weekend Watir cursus, Avond Watir training, Avond Watir opleiding Watir boot camp, Watir instructeur geleid, Weekend Watir training, Avond Watir cursus, Watir coaching, Watir instructeur, Watir trainer, Watir training cursus, Watir lessen, Watir on-site, Watir privé cursus, Watir een op een training, Watir op locatie, Weekend Watir opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions