Vuforia Training Courses

Vuforia Training Courses

Lokale, instructieve Vuforia-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve handson-oefeningen hoe Augmented Reality-applicaties kunnen worden gebouwd voor verschillende zakelijke en industriële toepassingen met Vuforia Vuforia-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Vuforia Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Overview
Augmented Reality (AR) is een technologie die de gebruikerservaring verbetert door virtuele, door de computer gegenereerde elementen te combineren met de fysieke, realistische omgeving. De acceptatie van AR kende een groei in verschillende industrieën.

Unity is een platformonafhankelijke game-engine voor het ontwikkelen van 2D- en 3D-games en simulaties. Vuforia is een tool waarmee AR-ervaringen op Unity kunnen worden ontwikkeld.

In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers hoe ze Augmented Reality-applicaties kunnen bouwen voor verschillende zakelijke en industriële applicaties met behulp van Vuforia en Unity .

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Begrijp de basisprincipes van AR.
- Installeer en configureer Vuforia en Unity .
- Bouw een AR-applicatie die door de computer gegenereerde gegevens over live real-world gegevens heen Vuforia met behulp van Vuforia en Unity .
- Problemen met een mobiele applicatie van Augmented Reality oplossen, testen en implementeren.

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen

Notitie

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
Weekend Vuforia cursus, Avond Vuforia training, Avond Vuforia opleiding Vuforia boot camp, Vuforia instructeur geleid, Weekend Vuforia training, Avond Vuforia cursus, Vuforia coaching, Vuforia instructeur, Vuforia trainer, Vuforia training cursus, Vuforia lessen, Vuforia on-site, Vuforia privé cursus, Vuforia een op een training, Vuforia op locatie, Weekend Vuforia opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten