Torch Training Courses

Torch Training Courses

De lokale, instructeur-geleide levende toorts trainingscursussen demonstreren door interactieve hands-on praktijk de principes en de unieke eigenschappen van Toorts, en hoe het in echte toepassingen kan worden toegepast.

Torch training is beschikbaar als "on-site live training" of "Remote live training". On-site live training kan lokaal worden uitgevoerd op klanten terrein in Nederland of in NobleProg corporate training centers in Nederland. Remote live training wordt uitgevoerd door middel van een interactieve, Remote Desktop.

NobleProg--uw lokale trainings provider

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Torch Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
Overview
Torch is een open source bibliotheek voor machine learning en een wetenschappelijk computerframework gebaseerd op de programmeertaal Lua . Het biedt een ontwikkelomgeving voor cijfers, machine learning en computer vision, met een bijzondere nadruk op diep leren en convolutionele netten. Het is een van de snelste en meest flexibele frameworks voor Machine en Deep Learning en wordt gebruikt door bedrijven zoals Facebook , Go ogle, Twitter, NVIDIA, AMD, Intel en vele anderen.

In deze door een instructeur geleide, live training behandelen we de principes van Torch , zijn unieke kenmerken en hoe het kan worden toegepast in real-world applicaties. We doorlopen talloze hands-on oefeningen doorheen, het demonstreren en oefenen van de geleerde concepten.

Aan het einde van de cursus hebben de deelnemers een grondig begrip van de onderliggende functies en mogelijkheden van Torch , evenals de rol en bijdrage binnen de AI-ruimte in vergelijking met andere frameworks en bibliotheken. Deelnemers hebben ook de nodige praktijk gekregen om Torch in hun eigen projecten te implementeren.

Indeling van de cursus

- Overzicht van machine en Deep Learning
- In-class codeer- en integratieoefeningen
- Testvragen die onderweg zijn verspreid om het begrip te controleren

Aankomende Torch cursussen

Weekend Torch cursus, Avond Torch training, Avond Torch opleiding Torch boot camp, Torch instructeur geleid, Weekend Torch training, Avond Torch cursus, Torch coaching, Torch instructeur, Torch trainer, Torch training cursus, Torch lessen, Torch on-site, Torch privé cursus, Torch een op een training, Torch op locatie, Weekend Torch opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions