Search Training Courses

Search Training Courses

Lokaal, instructief live Search-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve discussie en handson-oefeningen hoe u Search in uw toepassingen kunt gebruiken Zoektraining is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Search Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Overview
De cursus is bedoeld voor IT-specialisten die een oplossing willen implementeren die elastisch en efficiënt zoeken naar big data-bronnen mogelijk maakt. Deze cursus maakt gebruik van de nieuwste stabiele versie van Solr. Als u een oudere of onstabiele versie wilt gebruiken, neem dan contact op met sales voordat u boekt.
14 hours
Overview
Drupal is een gratis en open source framework voor content management en digitale ervaringen. Apache Solr is een snel, schaalbaar en open-source Java-zoekplatform.
21 hours
Overview
audiance

Beheerders of ontwikkelaars die willen weten hoe Elasticsearch te gebruiken.
21 hours
Overview
Deze cursus introduceert studenten op het Solr-platform Door een combinatie van hoorcolleges, discussielessen en labs zullen studenten de handen uit de mouwen steken voor hun ervaringen met het configureren van effectief zoeken en indexeren De klasse begint met eenvoudige installatie en configuratie van Solr en leert de deelnemers vervolgens de zoekfuncties van Solr Studenten zullen ervaring opdoen met facetten, indexeren en zoeken naar relevantie tussen andere functies die centraal staan ​​in het Solr-platform De cursus bevat een aantal geavanceerde onderwerpen, waaronder spellingcontrole, suggesties, Multicore en SolrCloud Duur : 3 dagen Doelgroep : ontwikkelaars, zakelijke gebruikers, beheerders .
14 hours
Overview
Publiek

Beheerders of ontwikkelaars die willen weten hoe Elasticsearch te gebruiken.
14 hours
Overview
Elasticsearch is een open-source, gedistribueerde zoekmachine. Het wordt vaak gebruikt samen met Logstash (dataverzameling en log-parsing engine) en Kibana (analyse- en visualisatieplatform) om de "ELK-stapel" te vormen.

Deze instructeur-geleide, live training is gericht op softwareontwikkelaars die zoek- en analyseoplossingen willen bouwen met behulp van Elasticsearch .

De training begint met een bespreking van de Elasticsearch architectuur, inclusief het gedistribueerde model en de zoek-API. Dit wordt gevolgd door een uitleg van de functionaliteit van Elasticsearch en hoe deze het beste kan worden geïntegreerd in een bestaande applicatie.

Praktische oefeningen vormen een belangrijk onderdeel van de training en geven deelnemers de kans om hun kennis in praktijk te brengen, terwijl ze feedback ontvangen over hun implementatie en voortgang.

Indeling van de cursus

- Grote nadruk op live oefenen. De meeste concepten worden geleerd door voorbeelden, oefeningen en hands-on ontwikkeling.

Cursusaanpassingsopties

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
14 hours
Overview
Deze instructeur-geleide, live training is bedoeld voor systeembeheerders die een ELK-stack willen opzetten ( Elasticsearch , Logstash , Kibana ). Merk op dat minimaal 3 deelnemers nodig zijn om deze cursus te laten lopen.

De training begint met een bespreking van ELK-architectuur en -functionaliteit en gaat vervolgens over naar live lab-implementatie en -oefening. Praktische oefeningen vormen een belangrijk onderdeel van de training en geven deelnemers de kans om hun kennis in praktijk te brengen terwijl ze feedback ontvangen over hun voortgang.

Formaat van de cursus

- Grote nadruk op live oefenen
- De meeste concepten worden geleerd door oefeningen en hands-on implementatie en implementatie
14 hours
Overview
deze training introduceert Kibana aan de gebruikers van Elasticsearch.

Kibana is een open source Analytics en visualisatie platform ontworpen om te werken met Elasticsearch. U gebruikt Kibana om gegevens te zoeken, weer te geven en te gebruiken die zijn opgeslagen in Elasticsearch indices. U eenvoudig geavanceerde gegevensanalyse uitvoeren en uw gegevens in verschillende grafieken, tabellen en kaarten visualiseren.

Kibana maakt het gemakkelijk om grote hoeveelheden gegevens te begrijpen. Zijn eenvoudige, browser-gebaseerde interface stelt u in staat om snel dynamische dashboards te maken en te delen die veranderingen in Elasticsearch queries in real time weergeven.
7 hours
Overview
Sphinx is een opensource-zoekmachine met volledige tekst die tekstzoekfunctionaliteit biedt voor clienttoepassingen In deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze Sphinx kunnen installeren, configureren en beheren Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Configureer Sphinx als een standalone server of opslag-engine (SphinxSE) met MySQL Stel Sphinx in om verbinding te maken met een database of een toepassing Gebruik Sphinx's "fixed schema" en JSON-attributen om zoekgegevens in kaart te brengen en te filteren Publiek Systeembeheerders DevOps ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
14 hours
Overview
Apache SolrCloud is een gedistribueerde gegevensverwerkingsengine die het zoeken en indexeren van bestanden op een gedistribueerd netwerk mogelijk maakt In deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze een SolrCloud-instantie kunnen opzetten op Amazon AWS Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: De functies van SolCloud begrijpen en hoe ze zich verhouden tot die van conventionele masterslave-clusters Configureer een SolCloud gecentraliseerde cluster Automatiseer processen zoals communiceren met scherven, documenten toevoegen aan de scherven, enz Gebruik Zookeeper in combinatie met SolrCloud om processen verder te automatiseren Gebruik de interface om foutrapportage te beheren Load-balans van een SolrCloud-installatie Configureer SolrCloud voor continue verwerking en failover Publiek Solr-ontwikkelaars Project managers Systeembeheerders Zoek analisten Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
7 hours
Overview
Carrot2 is een op Java gebaseerde open-source clustering-engine voor het automatisch clusteren van kleine collecties van documenten, zoals zoekresultaten of document-abstracts, in thematische categorieën. Carrot2 biedt kant-en-klare componenten voor het ophalen van zoekresultaten uit verschillende bronnen.

In deze leiding van een instructeur, live opleiding, zullen de deelnemers leren hoe te installeren en te gebruiken Carrot2 om automatisch te organiseren Search resultaten in thematische categorieën.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Installeer en configureer Carrot2
- Gegevens na het proces (cluster, tune, enz.) Gegenereerd door zoekhulpmiddelen van derden zoals Bing, Elastic Search en Solr (Lucene)
- Integreer Carrot2 in Java en niet- Java applicaties
- Stel Carrot2-clustering bloot als service op afstand

Publiek

- ontwikkelaars
- Systeembeheerders

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
14 hours
Overview
Solr is een zoekplatform dat is omhuld door de Apache Lucene-bibliotheek. Met Solr kunnen ontwikkelaars de toewijzing van sleutelelementen zoals woorden, termen, zinnen, enz. Onderhouden. Advanced Solr biedt de toepassing van gegevensintegratie op hoog niveau.

Deze instructeur-geleide, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op ontwikkelaars die willen weten hoe ze Solr kunnen gebruiken voor geavanceerde ontwikkeling.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Solr en SolrCloud afstemmen en schalen
- Behandel een groot aantal collecties
- Vraag routegegevens op
- Beheer datamigratie

Indeling van de cursus

- Interactieve lezing en discussie.
- Veel oefeningen en oefenen.
- Praktische implementatie in een live-labomgeving.

Cursusaanpassingsopties

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
14 hours
Overview
Reguliere expressies zijn sets met tekens die een Zoekpatroon definiëren. Reguliere expressies worden vaak gebruikt voor het maken van algoritmen voor het zoeken, zoeken en vervangen of valideren van invoer.

Deze live training met instructeur (op locatie of op afstand) is gericht op webontwikkelaars die reguliere expressies willen gebruiken om robuuste algoritmen te maken voor het definiëren van zoekpatronen.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Pas reguliere expressie technieken toe op elke regex-engine zoals PHP, Python, enz.
- Complexe zoekpatronen schrijven met behulp van tekensets.
- Script automatisering in een systeem proces met behulp van uitgebreide reguliere expressies.

Indeling van de cursus

- Interactieve lezing en discussie.
- Veel oefeningen en oefening.
- Hands-on implementatie in een live-labomgeving.

Opties voor cursus aanpassing

- Om een training op maat te vragen voor deze cursus, neem contact met ons op om te regelen.
Weekend Search cursus, Avond Search training, Avond Search opleiding Search boot camp, Search instructeur geleid, Weekend Search training, Avond Search cursus, Search coaching, Search instructeur, Search trainer, Search training cursus, Search lessen, Search on-site, Search privé cursus, Search een op een training, Search op locatie, Weekend Search opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions