Search Training Courses

Search Training Courses

Lokaal, instructief live Search-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve discussie en handson-oefeningen hoe u Search in uw toepassingen kunt gebruiken Zoektraining is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Search Cursusoverzicht

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
7 hours
Overview
Carrot2 is een Javabased opensource-cluster met zoekresultaten voor het automatisch clusteren van kleine verzamelingen documenten, zoals zoekresultaten of document-abstracts, in thematische categorieën Carrot2 biedt kant-en-klare componenten voor het ophalen van zoekresultaten uit verschillende bronnen In deze live training met instructeur leren deelnemers hoe je Carrot2 kunt instellen en gebruiken om zoekresultaten automatisch te organiseren in thematische categorieën Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Installeer en configureer Carrot2 Postprocess (cluster, tune, etc) data gegenereerd door derde zoekinstrumenten zoals Bing, ElasticSearch en Solr (Lucene) Integreer Carrot2 in Java- en niet-Java-toepassingen Expose Carrot2-clustering als een service op afstand Publiek ontwikkelaars Systeembeheerders Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
14 hours
Overview
Drupal is een gratis en open source framework voor content management en digitale ervaringen. Apache Solr is een snel, schaalbaar en open-source Java-zoekplatform.
21 hours
Overview
audiance

Beheerders of ontwikkelaars die willen weten hoe Elasticsearch moet worden gebruikt.
14 hours
Overview
Publiek Beheerders of ontwikkelaars die willen weten hoe Elasticsearch moet worden gebruikt .
14 hours
Overview
Elasticsearch is een open-source, gedistribueerde zoekmachine. Het wordt vaak gebruikt in combinatie met Logstash (Data-verzameling en log-parsing engine) en Kibana (Analytics en visualisatie platform) te maken van de "elk stack".

deze instructeur-LED, live training is gericht op softwareontwikkelaars die willen zoeken en Analytics oplossingen te bouwen met behulp van Elasticsearch.

de opleiding begint met een bespreking van de Elasticsearch architectuur, met inbegrip van zijn gedistribueerde model en Search API. Dit wordt gevolgd door een verklaring van Elasticsearch & #39; s functionaliteit en hoe het beste te integreren in een bestaande applicatie.

hands-on oefeningen vormen een belangrijk onderdeel van de training en geven deelnemers de kans om hun kennis in praktijk te brengen terwijl ze feedback krijgen over hun implementatie en vooruitgang.

formaat van de cursus

- zware nadruk op Live Practice. Het merendeel van de concepten worden geleerd door middel van monsters, oefeningen en hands-on ontwikkeling.
14 hours
Overview
Deze training is bedoeld voor systeembeheerders die een ELK-stack willen opzetten (Elasticsearch, Logstash, Kibana) Merk op dat er minimaal 3 deelnemers nodig zijn om deze cursus uit te voeren De training begint met een bespreking van ELK-architectuur en -functionaliteit, en gaat vervolgens verder met de uitvoering en praktijk van live labo's Handson-oefeningen vormen een belangrijk onderdeel van de training en geven de deelnemers een kans om hun kennis in de praktijk te brengen en feedback te ontvangen over hun vorderingen Publiek Systeembeheerders Formaat van de cursus Veel nadruk op live oefenen De meeste concepten worden geleerd door oefeningen en handson implementatie en implementatie .
14 hours
Overview
deze training introduceert Kibana aan de gebruikers van Elasticsearch.

Kibana is een open source Analytics en visualisatie platform ontworpen om te werken met Elasticsearch. U gebruikt Kibana om gegevens te zoeken, weer te geven en te gebruiken die zijn opgeslagen in Elasticsearch indices. U eenvoudig geavanceerde gegevensanalyse uitvoeren en uw gegevens in verschillende grafieken, tabellen en kaarten visualiseren.

Kibana maakt het gemakkelijk om grote hoeveelheden gegevens te begrijpen. Zijn eenvoudige, browser-gebaseerde interface stelt u in staat om snel dynamische dashboards te maken en te delen die veranderingen in Elasticsearch queries in real time weergeven.
14 hours
Overview
Apache SolrCloud is een gedistribueerde gegevensverwerkingsengine die het zoeken en indexeren van bestanden op een gedistribueerd netwerk mogelijk maakt In deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze een SolrCloud-instantie kunnen opzetten op Amazon AWS Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: De functies van SolCloud begrijpen en hoe ze zich verhouden tot die van conventionele masterslave-clusters Configureer een SolCloud gecentraliseerde cluster Automatiseer processen zoals communiceren met scherven, documenten toevoegen aan de scherven, enz Gebruik Zookeeper in combinatie met SolrCloud om processen verder te automatiseren Gebruik de interface om foutrapportage te beheren Load-balans van een SolrCloud-installatie Configureer SolrCloud voor continue verwerking en failover Publiek Solr-ontwikkelaars Project managers Systeembeheerders Zoek analisten Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
21 hours
Overview
Deze cursus introduceert studenten op het Solr-platform Door een combinatie van hoorcolleges, discussielessen en labs zullen studenten de handen uit de mouwen steken voor hun ervaringen met het configureren van effectief zoeken en indexeren De klasse begint met eenvoudige installatie en configuratie van Solr en leert de deelnemers vervolgens de zoekfuncties van Solr Studenten zullen ervaring opdoen met facetten, indexeren en zoeken naar relevantie tussen andere functies die centraal staan ​​in het Solr-platform De cursus bevat een aantal geavanceerde onderwerpen, waaronder spellingcontrole, suggesties, Multicore en SolrCloud Duur : 3 dagen Doelgroep : ontwikkelaars, zakelijke gebruikers, beheerders .
14 hours
Overview
De cursus is bedoeld voor IT-specialisten die een oplossing willen implementeren die zorgt voor elastisch en efficiënt zoeken naar big data-bronnen. Deze cursus maakt gebruik van de nieuwste stabiele versie van Solr. Als u een oudere of onstabiele versie wilt gebruiken, neem dan voor de boeking contact op met de verkoopafdeling.
7 hours
Overview
Sphinx is een opensource-zoekmachine met volledige tekst die tekstzoekfunctionaliteit biedt voor clienttoepassingen In deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze Sphinx kunnen installeren, configureren en beheren Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Configureer Sphinx als een standalone server of opslag-engine (SphinxSE) met MySQL Stel Sphinx in om verbinding te maken met een database of een toepassing Gebruik Sphinx's "fixed schema" en JSON-attributen om zoekgegevens in kaart te brengen en te filteren Publiek Systeembeheerders DevOps ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
Weekend Search cursus, Avond Search training, Avond Search opleiding Search boot camp, Search instructeur geleid, Weekend Search training, Avond Search cursus, Search coaching, Search instructeur, Search trainer, Search training cursus, Search lessen, Search on-site, Search privé cursus, Search een op een training, Search op locatie, Weekend Search opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!