Search Training Courses

Search Training Courses

Lokaal, instructief live Search-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve discussie en handson-oefeningen hoe u Search in uw toepassingen kunt gebruiken Zoektraining is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Search Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Elasticsearch is een open source, gedistribueerde zoekmachine. Het wordt meestal gebruikt samen met Logstash (data-collectie en log-parsing engine) en Kibana (analyse en visualisering platform) om de "ELK stack" te maken. Deze instructeur geleide, live training is gericht op softwareontwikkelaars die zoek- en analytische oplossingen willen bouwen met behulp van Elasticsearch. De training begint met een discussie over de Elasticsearch architectuur, met inbegrip van het gedistribueerde model en de zoekAPI. Dit wordt gevolgd door een verklaring van de functionaliteit van Elasticsearch's en hoe het best te integreren in een bestaande toepassing. Hand-on oefeningen vormen een belangrijk onderdeel van de training en geven deelnemers de kans om hun kennis in de praktijk te brengen terwijl ze feedback ontvangen over hun implementatie en vooruitgang. Format van de cursus
  Grote nadruk op live praktijk. De meeste concepten worden geleerd door middel van monsters, oefeningen en hands-on ontwikkeling.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
21 hours
This instructor-led, live training in Nederland (online or onsite) is aimed at developers and administrators who wish to use OpenSearch to perform distributed search and data analytics in a unified and secure system. By the end of this training, participants will be able to:
 • Set up the necessary development environment to start building search and analytics solutions with OpenSearch and OpenSearch Dashboards.
 • Understand the three approaches (snapshot, restart, and rolling) in upgrading from Elasticsearch OSS to OpenSearch.
 • Learn how to index data, create data streams, run queries, and streamline cross-cluster operations in OpenSearch.
 • Explore and use plugins, APIs, clients, and ingestion tools (Beats, Logstash, Grafana, etc.) to optimize search experience while keeping clusters secure.
 • Use OpenSearch Dashboards to centralize data management, visualization, logging, monitoring, and maintenance.
7 hours
Carrot2 is een Java-based open-source zoekresultaten clustering engine voor automatisch clustering van kleine collecties van documenten, zoals zoekresultaten of document abstracten, in thematische categorieën. Carrot2 biedt klaar voor gebruik componenten om zoekresultaten uit verschillende bronnen te verkrijgen. In deze instructeur geleide, live training leren de deelnemers hoe te installeren en Carrot2 te gebruiken om automatisch Search resultaten in thematische categorieën te organiseren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Installeren en configureren Carrot2 Post-proces (kluster, tune, enz.) gegevens die worden gegenereerd door zoektools van derden zoals Bing, ElasticSearch en Solr (Lucene) Integreer Carrot2 in Java en niet-Java toepassingen Expose Carrot2 clustering als een afstandsdienst
Het publiek
  Ontwikkelaars Systemadministratie
Format van de cursus
  Deel lezing, deel discussie, oefeningen en zware praktijken
14 hours
Reguliere expressies zijn sets met tekens die een Zoekpatroon definiëren. Reguliere expressies worden vaak gebruikt voor het maken van algoritmen voor het zoeken, zoeken en vervangen of valideren van invoer. Deze live training met instructeur (op locatie of op afstand) is gericht op webontwikkelaars die reguliere expressies willen gebruiken om robuuste algoritmen te maken voor het definiëren van zoekpatronen. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Pas reguliere expressie technieken toe op elke regex-engine zoals PHP, Python, enz.
 • Complexe zoekpatronen schrijven met behulp van tekensets.
 • Script automatisering in een systeem proces met behulp van uitgebreide reguliere expressies.
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefening.
 • Hands-on implementatie in een live-labomgeving.
Opties voor cursus aanpassing
 • Om een training op maat te vragen voor deze cursus, neem contact met ons op om te regelen.
14 hours
De cursus is bedoeld voor IT-specialisten die een oplossing willen implementeren die elastisch en efficiënt zoeken naar big data-bronnen mogelijk maakt. Deze cursus maakt gebruik van de nieuwste stabiele versie van Solr. Als u een oudere of onstabiele versie wilt gebruiken, neem dan contact op met sales voordat u boekt.
14 hours
Drupal is een gratis en open source framework voor content management en digitale ervaringen. Apache Solr is een snel, schaalbaar en open-source Java-zoekplatform.
21 hours
Deze cursus introduceert studenten op het Solr-platform Door een combinatie van hoorcolleges, discussielessen en labs zullen studenten de handen uit de mouwen steken voor hun ervaringen met het configureren van effectief zoeken en indexeren De klasse begint met eenvoudige installatie en configuratie van Solr en leert de deelnemers vervolgens de zoekfuncties van Solr Studenten zullen ervaring opdoen met facetten, indexeren en zoeken naar relevantie tussen andere functies die centraal staan ​​in het Solr-platform De cursus bevat een aantal geavanceerde onderwerpen, waaronder spellingcontrole, suggesties, Multicore en SolrCloud Duur : 3 dagen Doelgroep : ontwikkelaars, zakelijke gebruikers, beheerders .
14 hours
Apache SolrCloud is een gedistribueerde gegevensverwerkingsengine die het zoeken en indexeren van bestanden op een gedistribueerd netwerk mogelijk maakt In deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze een SolrCloud-instantie kunnen opzetten op Amazon AWS Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: De functies van SolCloud begrijpen en hoe ze zich verhouden tot die van conventionele masterslave-clusters Configureer een SolCloud gecentraliseerde cluster Automatiseer processen zoals communiceren met scherven, documenten toevoegen aan de scherven, enz Gebruik Zookeeper in combinatie met SolrCloud om processen verder te automatiseren Gebruik de interface om foutrapportage te beheren Load-balans van een SolrCloud-installatie Configureer SolrCloud voor continue verwerking en failover Publiek Solr-ontwikkelaars Project managers Systeembeheerders Zoek analisten Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
14 hours
Solr is een zoekplatform dat is omhuld door de Apache Lucene-bibliotheek. Met Solr kunnen ontwikkelaars de toewijzing van sleutelelementen zoals woorden, termen, zinnen, enz. Onderhouden. Advanced Solr biedt de toepassing van gegevensintegratie op hoog niveau. Deze instructeur-geleide, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op ontwikkelaars die willen weten hoe ze Solr kunnen gebruiken voor geavanceerde ontwikkeling. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Solr en SolrCloud afstemmen en schalen
 • Behandel een groot aantal collecties
 • Vraag routegegevens op
 • Beheer datamigratie
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefenen.
 • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
Cursusaanpassingsopties
 • Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
21 hours
audiance Beheerders of ontwikkelaars die willen weten hoe Elasticsearch te gebruiken.
14 hours
Publiek Beheerders of ontwikkelaars die willen weten hoe Elasticsearch te gebruiken.
14 hours
This instructor-led, live training in Nederland is aimed at system administrators who wish to set up an ELK stack (Elasticsearch, Logstash, Kibana). Note that a minimum of 3 delegates is needed for this course to run. The training starts with a discussion of ELK architecture and functionality, then moves on to live lab implementation and practice. Hands-on exercises make up an important part of the training and give participants a chance to put into practice their knowledge while receiving feedback on their progress.
14 hours
deze training introduceert Kibana aan de gebruikers van Elasticsearch. Kibana is een open source Analytics en visualisatie platform ontworpen om te werken met Elasticsearch. U gebruikt Kibana om gegevens te zoeken, weer te geven en te gebruiken die zijn opgeslagen in Elasticsearch indices. U eenvoudig geavanceerde gegevensanalyse uitvoeren en uw gegevens in verschillende grafieken, tabellen en kaarten visualiseren. Kibana maakt het gemakkelijk om grote hoeveelheden gegevens te begrijpen. Zijn eenvoudige, browser-gebaseerde interface stelt u in staat om snel dynamische dashboards te maken en te delen die veranderingen in Elasticsearch queries in real time weergeven.
7 hours
Sphinx is een opensource-zoekmachine met volledige tekst die tekstzoekfunctionaliteit biedt voor clienttoepassingen In deze live training met instructeur leren deelnemers hoe ze Sphinx kunnen installeren, configureren en beheren Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Configureer Sphinx als een standalone server of opslag-engine (SphinxSE) met MySQL Stel Sphinx in om verbinding te maken met een database of een toepassing Gebruik Sphinx's "fixed schema" en JSON-attributen om zoekgegevens in kaart te brengen en te filteren Publiek Systeembeheerders DevOps ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .

Last Updated:

Aankomende Search cursussen

Weekend Search cursus, Avond Search training, Avond Search opleiding Search boot camp, Search instructeur geleid, Weekend Search training, Avond Search cursus, Search coaching, Search instructeur, Search trainer, Search training cursus, Search lessen, Search on-site, Search privé cursus, Search een op een training, Search op locatie, Weekend Search opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions