Ruby Training Courses

Ruby Training Courses

Lokale, instructieve live Ruby-trainingscursussen demonstreren door handson te oefenen hoe applicaties kunnen worden ontwikkeld en testen met Ruby automatiseren Ruby-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Ruby Cursusoverzicht

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
21 hours
Overview
De cursus is bedoeld voor programmeurs die een andere procedurele of structurele taal kennen (bijv. C, Pascal, C ++, Delphi). Tijdens de training leert de deelnemer hoe een Ruby-taal moet worden opgebouwd, hoe de intepreter van Ruby en de belangrijkste hulpmiddelen moeten worden geïnstalleerd en kunnen basistoepassingen worden geschreven. De cursus introduceert ook object- en functionele programmering.
35 hours
Overview
Ruby on Rails (RoR) is een open source serverside webapplicatieframework gebaseerd op de Ruby-programmeertaal en de Rails-softwarebibliotheek Het is een modelviewcontroller (MVC) framework dat standaardstructuren biedt voor een database, een webservice en webpagina's In deze live training met instructeur leren deelnemers de basisbeginselen van webontwikkeling met Ruby on Rails, terwijl ze verschillende webtoepassingen bouwen op basis van praktijkgevallen uit de echte wereld Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Begrijp de grondbeginselen van het programmeren van Ruby on Rails Basis- en geavanceerde webapp-functies implementeren met Ruby on Rails Bouw een functionele webapplicatie met Ruby on Rails Publiek ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
7 hours
Overview
Deze onedaagse cursus leidt deelnemers door de fundamenten van RSpec, BDD (Behavior Driven Development) en andere testmethoden met handsonoefeningen .
14 hours
Overview
selenium is een open source bibliotheek voor het automatiseren van web applicatie testen in meerdere browsers. Selenium interactie met een browser als mensen doen: door te klikken op links, het invullen van formulieren en het valideren van tekst. Het is de meest populaire tool voor Web Application Test Automation. Selenium is gebouwd op de Webdriver Framework en heeft uitstekende bindingen voor tal van scripting talen, waaronder Ruby.

in deze instructeur-LED, live training deelnemers combineren de kracht van Ruby met selenium om het testen van een monster web-applicatie te automatiseren. Door het leren te creëren en te combineren ruby testscripts met selenium Web Automation in een live lab omgeving, zullen de deelnemers krijgen de kennis en praktijk die nodig is om het testen van hun eigen Real Life Web applicaties en websites te automatiseren.

formaat van de cursus

- deel lezing, deel discussie, zware hands-on practice
21 hours
Overview
Watir (web applicatie testing in Ruby) is een open source bibliotheek voor het automatiseren van tests. Watir communiceert met een browser op dezelfde manier als mensen: klikken op koppelingen, formulieren invullen en tekst valideren. Gebaseerd op de Webdriver Framework, is het vergelijkbaar met selenium en is een van de meest populaire tools voor Web Application Test Automation.

in deze training deelnemers zullen leren hoe Watir gebruiken om hun web applicatie testen te automatiseren door het combineren van theorie met de praktijk in een live lab omgeving. Aan het eind van de cursus, zullen de deelnemers de kennis en de praktijk hebben om de volledige macht van Watir en robijn te gebruiken om hun Web het testen projecten te automatiseren.

formaat van de cursus

- een cursus met instructeurs met theoretische dekking van Watir en robijn samen met oefeningen en een grote component van hands-on praktijk.
Weekend Ruby cursus, Avond Ruby training, Avond Ruby opleiding Ruby boot camp, Ruby instructeur geleid, Weekend Ruby training, Avond Ruby cursus, Ruby coaching, Ruby instructeur, Ruby trainer, Ruby training cursus, Ruby lessen, Ruby on-site, Ruby privé cursus, Ruby een op een training, Ruby op locatie, Weekend Ruby opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!