Red5 Training Courses

Red5 Training Courses

Lokale, instructerende live Red5-trainingen demonstreren door middel van interactieve handson-praktijk Red5's architectuur, functies en mogelijkheden en hoe een Red5-server in te zetten Red5-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Red5 Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
Overview
Red5 is een open-source mediaserver voor live streaming. Het heeft een flexibel ontwerp en eenvoudige plug-in-architectuur waarmee vrijwel elk video-on-demand en live streaming-scenario kan worden aangepast. Red5 is een populaire server voor videoconferenties, gaming voor meerdere gebruikers en bedrijfstoepassingssoftware en wordt al door duizenden bedrijven gebruikt, van Amazon tot Facebook .

In deze cursus behandelen we de essentie van het installeren, configureren, beveiligen, optimaliseren en beheren van een Red5 server.

Aan het einde van de cursus hebben de deelnemers een goed begrip van de architectuur, functies en mogelijkheden van Red5 en hebben ze de praktijkervaring opgedaan die nodig is om hun eigen Red5 server te implementeren.

Publiek

- Systeembeheerders
- Ontwikkelaars en ingenieurs die een mediaserver willen opzetten
- Technisch ingestelde personen die hun handen vuil willen maken met zeer coole mediaserversoftware

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, zware praktische oefening.

Aankomende Red5 cursussen

Weekend Red5 cursus, Avond Red5 training, Avond Red5 opleiding Red5 boot camp, Red5 instructeur geleid, Weekend Red5 training, Avond Red5 cursus, Red5 coaching, Red5 instructeur, Red5 trainer, Red5 training cursus, Red5 lessen, Red5 on-site, Red5 privé cursus, Red5 een op een training, Red5 op locatie, Weekend Red5 opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions