Marvin Training Courses

Marvin Training Courses

Lokale, geïnstrueerde live Marvin-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve handson de principes van beeld- en video-analyse en het gebruik van het Marvin Framework en de algoritmes voor beeldverwerking om een ​​applicatie te bouwen Marvin-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live-training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Marvin Cursusoverzicht

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
14 hours
Overview
Marvin is een uitbreidbaar, cross-platform, open-source beeld-en video-processing framework ontwikkeld in Java. Ontwikkelers kunnen gebruik maken van Marvin om beelden te manipuleren, uittreksel functies van beelden voor de indeling van taken, het genereren van cijfers algoritmisch, proces video bestand datasets, en het opzetten van unit test Automation.

sommige van Marvin & #39; s video-toepassingen omvatten filteren, Augmented Reality, object tracking en bewegingsdetectie.

in deze instructeur-LED, Live cursus deelnemers leert de beginselen van beeld-en video-analyse en gebruik maken van de Marvin kader en de beeldverwerking algoritmen om hun eigen toepassing te construeren.

formaat van de cursus

- de basisprincipes van beeldanalyse, video analyse en het kader van Marvin worden eerst geïntroduceerd. De studenten krijgen project-based taken die hen toelaten om de geleerde concepten te praktizeren. Tegen het einde van de klas, zullen de deelnemers hebben ontwikkeld hun eigen applicatie met behulp van de Marvin Framework en bibliotheken.
Weekend Marvin cursus, Avond Marvin training, Avond Marvin opleiding Marvin boot camp, Marvin instructeur geleid, Weekend Marvin training, Avond Marvin cursus, Marvin coaching, Marvin instructeur, Marvin trainer, Marvin training cursus, Marvin lessen, Marvin on-site, Marvin privé cursus, Marvin een op een training, Marvin op locatie, Weekend Marvin opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!