Marvin Training Courses

Marvin Training Courses

Lokale, geïnstrueerde live Marvin-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve handson de principes van beeld- en video-analyse en het gebruik van het Marvin Framework en de algoritmes voor beeldverwerking om een ​​applicatie te bouwen Marvin-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live-training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Marvin Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Overview
Marvin is een uitbreidbaar, platformonafhankelijk, open-source raamwerk voor beeld- en videoverwerking dat is ontwikkeld in Java . Ontwikkelaars kunnen Marvin gebruiken om afbeeldingen te manipuleren, functies uit afbeeldingen te extraheren voor classificatietaken, algoritmen cijfers te genereren, gegevensbestanden van videobestanden te verwerken en unit-testautomatisering in te stellen.

Sommige video-applicaties van Marvin omvatten filtering, augmented reality, object-tracking en bewegingsdetectie.

In dit door een instructeur geleide, leren de cursisten de principes van beeld- en video-analyse en gebruiken ze het Marvin Framework en de beeldverwerkingsalgoritmen om hun eigen applicatie te bouwen.

Indeling van de cursus

- De basisprincipes van beeldanalyse, videoanalyse en het Marvin Framework worden voor het eerst geïntroduceerd. Studenten krijgen projectmatige taken waarmee ze de geleerde concepten kunnen oefenen. Tegen het einde van de les hebben de deelnemers hun eigen applicatie ontwikkeld met behulp van het Marvin Framework en bibliotheken.

Aankomende Marvin cursussen

Weekend Marvin cursus, Avond Marvin training, Avond Marvin opleiding Marvin boot camp, Marvin instructeur geleid, Weekend Marvin training, Avond Marvin cursus, Marvin coaching, Marvin instructeur, Marvin trainer, Marvin training cursus, Marvin lessen, Marvin on-site, Marvin privé cursus, Marvin een op een training, Marvin op locatie, Weekend Marvin opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions