Internet of Things (IoT) Training Courses

Internet of Things (IoT) Training Courses

Lokale, geïnstrueerde live Internet of Things (IoT) -trainingen behandelen de basisprincipes van IoT en laten zien hoe verschillende IoT-systemen en -oplossingen voor verschillende doelindustrieën kunnen worden geïmplementeerd Cursussen zijn beschikbaar als technische trainingen voor ontwikkelaars en ingenieurs of als bedrijfsgerichte workshops voor managers en ondernemers In beide gevallen is de dekking interactief en praktisch met handson-activiteiten en oefeningen die zijn ontworpen om begrip, participatie en waarde te vergroten IoT-trainingen zijn beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

IoT subcategorieën

Internet of Things (IoT) Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
14 hours
Overview
Augmented Reality (AR) is een technologie die de gebruikerservaring verbetert door virtuele, door de computer gegenereerde elementen te combineren met de fysieke, realistische omgeving. De acceptatie van AR kende een groei in verschillende industrieën. ThingWorx Studio is een hulpmiddel voor het snel creëren van schaalbare AR-ervaringen voor bedrijven.

In deze live training onder leiding van een instructeur leren deelnemers hoe ze Augmented Reality mobiele applicaties kunnen bouwen voor verschillende zakelijke en industriële applicaties met behulp van ThingWorx Studio.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Installeer en configureer ThingWorx Augmented Reality (AR) Studio
- Begrijp de basisprincipes van AR
- Bouw snel een AR-applicatie die door de computer gegenereerde gegevens boven live real-world gegevens ThingWorx met behulp van ThingWorx
- Problemen oplossen, testen en implementeren van een Augmented Reality mobiele applicatie met ThingWorx

Publiek

- ontwikkelaars
- ingenieurs
- Project managers

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen

Notitie

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
14 hours
Overview
Internet of Things (IoT) is een netwerkinfrastructuur die fysieke objecten en softwaretoepassingen draadloos met elkaar verbindt, waardoor ze met elkaar kunnen communiceren en gegevens kunnen uitwisselen via netwerkcommunicatie, cloud computing en gegevensregistratie PHP is een serverside-scriptingtaal aanbevolen voor IoT vanwege zijn superieure prestaties In deze live training met instructeur leren deelnemers IoT-applicaties te ontwikkelen met behulp van PHP Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Begrijp de fundamenten van IoT-architectuur Hulpprogramma's installeren en configureren (IBM Watson IoT-platform, IoT Starter voor Android-toepassing) om PHP-toepassingen te ontwikkelen Leer de voordelen van het gebruik van PHP in het programmeren van IoT-systemen Bouw, test, implementeer en los problemen met een IoT-systeem op met behulp van PHP Publiek ontwikkelaars ingenieurs Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen Notitie Om een ​​aangepaste training aan te vragen voor deze cursus, neem dan contact met ons op om dit te regelen .
14 hours
Overview
PTC ThingWorx is een van de grootste platformen voor applicatie-ontwikkeling voor het Internet of Things (IoT) In deze live training met instructeur leren deelnemers ThingWorx te gebruiken om snel een applicatie te ontwikkelen voor gebruik in slimme, aangesloten sensoren, apparaten en producten Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Een IoT-applicatie modeleren, verbinden, analyseren en bouwen Schakel apparaten in om met u en elkaar te communiceren via RESTful webservices Analyseer gegevens gerelateerd aan een IoT-applicatie Publiek Zakelijke belanghebbenden Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
35 hours
Overview
ThingsBoard is een open source IoT-platform dat apparaatbeheer, gegevensverzameling, verwerking en visualisatie voor uw IoT-oplossing biedt.

In deze live training onder leiding van een instructeur leren deelnemers hoe ze ThingsBoard kunnen integreren in hun IoT-oplossingen.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- ThingsBoard installeren en configureren
- Begrijp de basisprincipes van de functies en architectuur van ThingsBoard
- Bouw IoT-applicaties met ThingsBoard
- Integreer ThingsBoard met Kafka voor gegevensroutering van telemetrieapparatuur
- Integreer ThingsBoard met Apache Spark voor gegevensaggregatie vanaf meerdere apparaten

Publiek

- Software ingenieurs
- Hardware ingenieurs
- ontwikkelaars

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen

Notitie

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
7 hours
Overview
NB-IoT staat IoT-apparaten toe om te werken via carriernetwerken zoals GSM en "bewakingsbanden" tussen LTE-kanalen. NB-IoT heeft slechts 200 kHz bandbreedte nodig en kan efficiënt een groot aantal eindpuntapparaten aansluiten (tot 50.000 per NB-IoT netwerkcel). De lage stroomvereisten maken het ideaal voor gebruik in kleine, ongecompliceerde IoT-gadgets zoals smart parking, hulpprogramma's en wearables.

De meeste IoT-verbindingen van vandaag zijn industrieel. Industriële IoT (IIoT) -verbindingen vereisen Low Power Wide Area (LPWA) -technologieën om connectiviteit, dekking en abonnementsmogelijkheden te bieden voor toepassingen met lage bandbreedte. Hoewel aan deze vereisten kan worden voldaan door bestaande mobiele netwerken, zijn dergelijke netwerken mogelijk niet ideaal. NB-IoT (Narrow Band IoT) technologie biedt een veelbelovende oplossing.

In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers over de verschillende aspecten van NB-IoT (ook bekend als LTE Cat NB1) bij het ontwikkelen en implementeren van een op NB-IoT gebaseerde toepassing.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Identificeer de verschillende componenten van NB-IoT en hoe ze in elkaar passen om een ecosysteem te vormen.
- De beveiligingsfuncties van NB-IoT apparaten begrijpen en toelichten.
- Ontwikkel een eenvoudige applicatie om NB-IoT apparaten te volgen.

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
14 hours
Overview
Machine-to-Machine (M2M) verwijst naar directe geautomatiseerde communicatie tussen mechanische of elektronische apparaten in een netwerk.
21 hours
Overview
Kura is een open source Java gebaseerd framework voor IoT dat toegang biedt tot onderliggende hardware, communicatie met M2M / IoT-integratieplatforms, gatewaybeheer en netwerkconfiguratiebeheer.

In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers de basisprincipes van Kura en hoe ze het kunnen gebruiken voor hun IoT-oplossingen.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Installeer en configureer Kura
- Begrijp de basisprincipes en kernfuncties van Kura
- IoT-oplossingen bouwen, testen, implementeren en problemen oplossen met Kura

Publiek

- ontwikkelaars
- programmeurs

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen

Notitie

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
21 hours
Overview
CSP's (providers van communicatiediensten) zijn beperkt door traditionele spraak- en data-inkomsten
op zoek naar een nieuwe bron van inkomsten uit IoT-diensten aan huizen, kantoren en contactadvertenties. Als een
hierdoor wordt IoT onderdeel van het nieuwe OSS- en BSS-model.

12 modules, 2 uur elke 24 uur, 3 daagse cursus

Samenvatting

- Casestudy's van succesvolle IoT-service-integratie door Telcos
- Integratie van IoT-services met OSS
- Nieuw soort lokaal IoT data / service / connectiviteitsaanbod
- Verticale IoT -totale serviceverkoop versus IoT middleware-verkoop.
- Integratie van IoT-verkoop in BSS

Doelgroep

- Managers die verantwoordelijk zijn voor zakelijke en operationele processen binnen hun respectieve ORGANISATIE in Telecom / CSP's

Duur 3 dagen (8 uur / dag)
14 hours
Overview
Internet of Things (IoT) is een netwerkinfrastructuur die fysieke objecten en softwaretoepassingen draadloos met elkaar verbindt, waardoor ze met elkaar kunnen communiceren en gegevens kunnen uitwisselen via netwerkcommunicatie, cloud computing en gegevensregistratie Een van de belangrijkste hindernissen bij de implementatie van IoT-oplossingen is beveiliging Omdat IoT-technologieën een breed scala aan apparaten omvatten, is het ontwerpen van IoT-beveiliging van cruciaal belang voor een succesvolle IoT-implementatie Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers IoT-architecturen kennen en leren ze de verschillende IoT-beveiligingsoplossingen die van toepassing zijn op hun organisatie Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Begrijp IoT-architecturen Begrijp nieuwe IoT-beveiligingsbedreigingen en -oplossingen Implementeer technologieën voor IoT-beveiliging in hun organisatie Publiek IT-professionals ontwikkelaars ingenieurs managers Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen Notitie Om een ​​aangepaste training aan te vragen voor deze cursus, neem dan contact met ons op om dit te regelen .
21 hours
Overview
IoT-beveiliging 101:

Deze cursus schetst de meest gangbare praktijken voor IoT-beveiliging en hoe dit onderwerp is
evolueert. Het is bedoeld voor IoT-ontwikkelaars, managers om strategische beslissingen te nemen voor hun IoT-product
zowel als verkoper als als klant.

Cursusstructuur is 24 uur, 12 modules, 12x2. Elke module 2 uur.
14 hours
Overview
Internet of Things (IoT) is een netwerkinfrastructuur die fysieke objecten en softwareapplicaties draadloos met elkaar verbindt, waardoor ze met elkaar kunnen communiceren en gegevens kunnen uitwisselen via netwerkcommunicatie, cloud computing en gegevensverzameling.

In deze live training onder leiding van een instructeur leren deelnemers de basisprincipes van IoT terwijl ze door de creatie van een IoT-sensorsysteem stappen met behulp van de Raspberry Pi .

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Begrijp de principes van IoT, inclusief IoT-componenten en communicatietechnieken
- Leer hoe u de Raspberry Pi specifiek kunt instellen voor IoT-toepassingen
- Bouw en implementeer hun eigen IoT-sensorsysteem

Publiek

- hobbyisten
- Hardware / software ingenieurs en technici
- Technische personen in alle industrieën
- Beginner ontwikkelaars

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen

Notitie

- Raspberry Pi ondersteunt verschillende besturingssystemen en programmeertalen. Deze cursus gebruikt op Linux gebaseerde Raspbian als besturingssysteem en Python als programmeertaal. Neem contact met ons op om een specifieke configuratie aan te vragen.
- Deelnemers zijn verantwoordelijk voor de aankoop van de Raspberry Pi hardware en -componenten.
14 hours
Overview
Internet of Things (IoT) is een netwerkinfrastructuur die fysieke objecten en softwareapplicaties draadloos met elkaar verbindt, waardoor ze met elkaar kunnen communiceren en gegevens kunnen uitwisselen via netwerkcommunicatie, cloud computing en gegevensverzameling. Python is een programmeertaal op hoog niveau die wordt aanbevolen voor IoT vanwege de duidelijke syntaxis en grote communityondersteuning.

In deze door een instructeur geleide live training leren deelnemers hoe ze IoT-oplossingen kunnen programmeren met Python .

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Begrijp de basisprincipes van IoT-architectuur
- Leer de basisprincipes van het gebruik van Raspberry Pi
- Installeer en configureer Python op Raspberry Pi
- Ontdek de voordelen van het gebruik van Python bij het programmeren van IoT-systemen
- Bouw, test, implementeer en los problemen met een IoT-systeem op met Python en Raspberry Pi

Publiek

- ontwikkelaars
- ingenieurs

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen

Notitie

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
7 hours
Overview
Internet of Things (IoT) is een netwerkinfrastructuur die fysieke objecten en softwareapplicaties draadloos met elkaar verbindt, waardoor ze met elkaar kunnen communiceren en gegevens kunnen uitwisselen via netwerkcommunicatie, cloud computing en gegevensverzameling.

Blockchain is een gedecentraliseerd databasesysteem dat gegevens opslaat in grootboeken die over vele knooppunten zijn verdeeld.

Het gebruik van blockchain-technologie met IoT maakt toegankelijkheid en levering van IoT-gegevens mogelijk zonder dat centrale controle nodig is. Deze integratie biedt een reeks nieuwe mogelijkheden en meerdere voordelen voor bedrijfsorganisaties.

In deze door een instructeur geleide, live training (op afstand), leren deelnemers hoe blockchain en IoT kunnen samenwerken bij het doorlopen van een reeks hands-on live-labo-oefeningen.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Begrijp hoe blockchain en IoT kunnen samenwerken om oplossingen voor hun organisatie te bieden
- Ontdek verschillende tools en bronnen om een blockchain-gebaseerde IoT-oplossing voor hun organisatie te implementeren

Publiek

- ontwikkelaars
- managers

Indeling van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen.

Notitie

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
35 hours
Overview
Vooruitgang in technologieën en de toenemende hoeveelheid informatie transformeert de manier waarop zaken worden gedaan in veel bedrijfstakken, waaronder de overheid. Go vernment genereren van gegevens en digitale archivering tarieven zijn op de stijging te wijten aan de snelle groei van mobiele apparaten en toepassingen, intelligente sensoren en apparaten, cloud computing-oplossingen, en op de burger gerichte portals. Naarmate digitale informatie zich uitbreidt en complexer wordt, worden informatiebeheer, verwerking, opslag, beveiliging en dispositie ook complexer. Nieuwe tools voor vastleggen, zoeken, ontdekken en analyseren helpen organisaties inzicht te krijgen in hun ongestructureerde gegevens. De overheidsmarkt bevindt zich op een kantelpunt en beseft dat informatie een strategisch voordeel is en dat de overheid zowel gestructureerde als ongestructureerde informatie moet beschermen, benutten en analyseren om missievereisten beter te kunnen bedienen en te voldoen. Terwijl regeringsleiders ernaar streven datagestuurde organisaties te ontwikkelen om met succes een missie te volbrengen, leggen zij de basis voor het correleren van afhankelijkheden tussen evenementen, mensen, processen en informatie.

Hoogwaardige overheidsoplossingen worden gemaakt op basis van een mashup van de meest ontwrichtende technologieën:

- Mobiele apparaten en applicaties
- Cloud diensten
- Sociale bedrijfstechnologieën en netwerken
- Big Data en analyses

IDC voorspelt dat de IT-industrie tegen 2020 $ 5 biljoen zal bereiken, ongeveer $ 1,7 biljoen groter dan vandaag, en dat 80% van de groei van de industrie zal worden aangedreven door deze technologieën van het derde platform. Op de lange termijn zullen deze technologieën sleutelinstrumenten zijn om met de complexiteit van toegenomen digitale informatie om te gaan. Big Data is een van de intelligente oplossingen in de industrie en stelt de overheid in staat betere beslissingen te nemen door actie te ondernemen op basis van patronen die worden onthuld door het analyseren van grote hoeveelheden gegevensgerelateerde en niet-gerelateerde, gestructureerde en ongestructureerde.

Maar het realiseren van deze prestaties vergt veel meer dan alleen het verzamelen van enorme hoeveelheden gegevens. "Het begrijpen van de hoeveelheden Big Data vereist geavanceerde tools en technologieën die nuttige kennis kunnen analyseren en extraheren uit enorme en diverse informatiestromen", Tom Kalil en Fen Zhao van het Witte Huis Bureau voor Wetenschap en Technologiebeleid schreef in een bericht op de OSTP Blog.

Het Witte Huis heeft een stap gezet in de richting van het helpen van bureaus bij het vinden van deze technologieën toen het in 2012 het National Big Data Research and Development Initiative oprichtte. Het initiatief omvatte meer dan $ 200 miljoen om de explosie van Big Data en de tools die nodig zijn om het te analyseren .

De uitdagingen die Big Data meebrengt, zijn bijna net zo ontmoedigend als zijn belofte bemoedigend is. Gegevens efficiënt opslaan is een van deze uitdagingen. Zoals altijd zijn de budgetten krap, dus moeten bureaus de opslagprijs per megabyte minimaliseren en de gegevens binnen handbereik houden zodat gebruikers het kunnen krijgen wanneer ze het willen en hoe ze het nodig hebben. Een back-up maken van enorme hoeveelheden gegevens vergroot de uitdaging.

Een effectieve analyse van de gegevens is een andere grote uitdaging. Veel bureaus maken gebruik van commerciële hulpmiddelen waarmee ze door de bergen aan gegevens kunnen bladeren en trends ontdekken die hen kunnen helpen efficiënter te werken. (Uit een recent onderzoek van MeriTalk is gebleken dat federale IT-managers denken dat Big Data agentschappen kan helpen om meer dan $ 500 miljard te besparen en tegelijkertijd de missiedoelstellingen te realiseren.).

Op maat ontwikkelde Big Data tools stellen bureaus ook in staat om de behoefte aan analyse van hun gegevens aan te pakken. De Computational Data Analytics Group van het Oak Ridge National Laboratory heeft bijvoorbeeld zijn Piranha data-analysesysteem beschikbaar gesteld aan andere instanties. Het systeem heeft medische onderzoekers geholpen een link te vinden die artsen kan waarschuwen voor aorta-aneurysma's voordat ze toeslaan. Het wordt ook gebruikt voor meer alledaagse taken, zoals het doorzoeken van cv's om sollicitanten in contact te brengen met personeelsmanagers.
21 hours
Overview
Unlike other technologies, IoT is far more complex encompassing almost every branch of core Engineering-Mechanical, Electronics, Firmware, Middleware, Cloud, Analytics and Mobile. For each of its engineering layers, there are aspects of economics, standards, regulations and evolving state of the art. This is for the firs time, a modest course is offered to cover all of these critical aspects of IoT Engineering.

For manufacturing professional, most critical aspect is to understand the advancement in the area of Industrial Internet of things, which includes predictive and preventative maintenance, condition based monitoring of the machines, production optimization, energy optimization, supply-chain optimization and uptime of manufacturing utilities etc.

Summary

- An advanced training program covering the current state of the art in Internet of Things in Smart Factories.
- Cuts across multiple technology domains to develop awareness of an IoT system and its components and how it can help manufacturing managerial professionals
- Live demo of model IIoT applications for smart factories

Target Audience

- Managers responsible for business and operational processes within their respective manufacturing organizations and want to know how to harness IoT to make their systems and processes more efficient.

Duration 3 Days ( 8 hours / day)

Estimates for Internet of Things or IoT market value are massive, since by definition the IoT is an integrated and diffused layer of devices, sensors, and computing power that overlays entire consumer, business-to-business, and government industries. The IoT will account for an increasingly huge number of connections: 1.9 billion devices today, and 9 billion by 2018. That year, it will be roughly equal to the number of smartphones, smart TVs, tablets, wearable computers, and PCs combined.

In the consumer space, many products and services have already crossed over into the IoT, including kitchen and home appliances, parking, RFID, lighting and heating products, and a number of applications in Industrial Internet.

However the underlying technologies of IoT are nothing new as M2M communication existed since the birth of Internet. However what changed in last couple of years is the emergence of number of inexpensive wireless technologies added by overwhelming adaptation of smart phones and Tablet in every home. Explosive growth of mobile devices led to present demand of IoT.

Industrial IoT, or IIoT for manufacturing has been widely in use since 2014 and since then a large number of IIoT innovations have taken place. This course will introduce all the important aspects of innovations in Industrial IoT area.

This training is intended for a technology and business review of an emerging industry so that IoT enthusiasts/entrepreneurs can grasp the basics of IoT technology and business.

Course Objective

Main objective of the course is to introduce emerging technological options, platforms and case studies of IoT implementation in smart factories for manufacturing sectors.

- Studies of business and technology of some of the common IIoT platform like Siemens MindSphere and Azure IoT.
- Open source /commercial enterprise cloud platform for AWS-IoT apps, Azure -IOT, Watson-IOT, Mindsphere IIoT cloud in addition to other minor IoT clouds
- Open source/commercial electronics platform for IoT-Raspberry Pi, Arduino , ArmMbedLPC etc
- Security issues and security solutions for IIoT
- Mobile/Desktop/Web app- for registration, data acquisition and control –
- M2M Wireless protocols for IoT- WiFi, LoPan, BLE, Ethernet, Ethercat, PLC : When and where to use which one?
- Basic introduction of all the elements of IoT-Mechanical, Electronics/sensor platform, Wireless and wireline protocols, Mobile to Electronics integration, Mobile to enterprise integration, Data-analytics and Total control plane
21 hours
Overview
Internet of Things (IoT) is een netwerkinfrastructuur die fysieke objecten en softwareapplicaties draadloos met elkaar verbindt, waardoor ze met elkaar kunnen communiceren en gegevens kunnen uitwisselen via netwerkcommunicatie, cloud computing en gegevensverzameling. Java Script is een populaire objectgeoriënteerde programmeertaal die vanwege de alomtegenwoordige aard wordt aanbevolen voor IoT.

In deze live training onder leiding van een instructeur leren deelnemers hoe ze IoT-oplossingen kunnen programmeren met Java Script terwijl ze de ontwikkeling van een IoT-systeemdashboard doorlopen.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Begrijp de basisprincipes van IoT-architectuur
- Arduino instellen en configureren voor IoT
- Begrijp de rol van Java Script bij het programmeren van IoT-systemen
- Ontwikkel een IoT-systeem met Arduino en Java Script
- Een IoT-systeemdashboard bouwen, testen, implementeren en problemen oplossen met behulp van Java Script

Publiek

- ontwikkelaars
- ingenieurs

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen

Notitie

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
14 hours
Overview
Internet of Things (IoT) is een netwerkinfrastructuur die fysieke objecten en softwareapplicaties draadloos met elkaar verbindt, waardoor ze met elkaar kunnen communiceren en gegevens kunnen uitwisselen via netwerkcommunicatie, cloud computing en gegevensverzameling. Java is een algemene taal die bekend staat als 'eenmaal schrijven, overal uitvoeren'. Java wordt aanbevolen voor IoT vanwege de draagbaarheid en efficiëntie.

In deze live training onder leiding van een instructeur leren deelnemers hoe ze IoT-oplossingen kunnen programmeren met Java .

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Installeer en configureer tools en frameworks (Eclipse Open IoT Stack) voor het programmeren van IoT-systemen met Java
- Begrijp de basisprincipes van IoT-architectuur
- Gebruik de Eclipse Open IoT Stack voor Java om apparaten te verbinden en te beheren in een IoT-oplossing
- Bouw, test en implementeer een IoT-systeem met behulp van Java

Publiek

- ontwikkelaars
- ingenieurs

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen

Notitie

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
35 hours
Overview
deze instructeur-LED, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op ingenieurs die willen forensische analysetechnieken toe te passen om te verzachten en te reageren op bedreigingen van de veiligheid op de IoT en Cloud niveau.

formaat van de cursus

- interactieve lezing en bespreking.
- veel oefeningen en praktijk.
- hands-on implementatie in een live-lab omgeving.

cursus customization opties

- voor het aanvragen van een aangepaste opleiding voor deze cursus, neem dan contact met ons op te regelen.
21 hours
Overview
In tegenstelling tot andere technologieën is IoT veel complexer en omvat het bijna elke tak van engineering, mechanica, Electron , firmware, middleware, cloud, analytics en mobiel. Voor elk van zijn technische lagen zijn er aspecten van economie, normen, voorschriften en evoluerende stand van de techniek. Dit is voor de eerste keer, een bescheiden cursus wordt aangeboden om al deze kritieke aspecten van IoT Engineering te behandelen.

Samenvatting

-

Een geavanceerd trainingsprogramma over de huidige stand van zaken in Internet of Things

-

Snijdt over meerdere technologiedomeinen om de bekendheid van een IoT-systeem en de componenten ervan te ontwikkelen en hoe het bedrijven en organisaties kan helpen.

-

Live demo van model IoT-applicaties om praktische IoT-implementaties in verschillende industriële domeinen te demonstreren, zoals Industrial IoT, Smart Cities, Retail, Travel & Transport en use cases rond verbonden apparaten en dingen

Doelgroep

-

Managers die verantwoordelijk zijn voor zakelijke en operationele processen binnen hun respectieve organisaties en willen weten hoe ze IoT kunnen inzetten om hun systemen en processen efficiënter te maken.

-

Ondernemers en investeerders die nieuwe ondernemingen willen bouwen en een beter begrip van het IoT-technologielandschap willen ontwikkelen om te zien hoe zij dit op een effectieve manier kunnen benutten.

De schattingen voor Internet of Things of IoT-marktwaarde zijn enorm, omdat de IoT per definitie een geïntegreerde en diffuse laag apparaten, sensoren en rekenkracht is die de volledige consumenten-, business-to-business- en overheidsindustrieën overlapt. Het IoT zal verantwoordelijk zijn voor een steeds groter aantal verbindingen: vandaag 1,9 miljard apparaten en 9 miljard tegen 2018. Dat jaar zal het ongeveer gelijk zijn aan het aantal smartphones, smart-tv's, tablets, draagbare computers en pc's samen.

In de consumentenruimte zijn veel producten en diensten al overgestapt naar het IoT, waaronder keuken- en huishoudelijke apparaten, parkeer-, RFID-, verlichtings- en verwarmingsproducten en een aantal toepassingen op industrieel internet.

De onderliggende technologieën van IoT zijn echter niets nieuws, aangezien M2M-communicatie bestond sinds de geboorte van internet. Wat de afgelopen jaren echter is veranderd, is de opkomst van een aantal goedkope draadloze technologieën die zijn toegevoegd door de overweldigende aanpassing van smartphones en tablets in elk huis. Explosieve groei van mobiele apparaten leidde tot de huidige vraag naar IoT.

Vanwege onbegrensde kansen in IoT-business, sprong een groot aantal kleine en middelgrote ondernemers op een kar van IoT-goudkoorts. Mede door de opkomst van open source elektronica en het IoT-platform worden de kosten van de ontwikkeling van het IoT-systeem en het verder beheren van de omvangrijke productie ervan steeds betaalbaarder. Bestaande eigenaars van elektronische producten ondervinden druk om hun apparaat te integreren met de internet- of mobiele app.

Deze training is bedoeld voor een technologische en zakelijke evaluatie van een opkomende industrie, zodat IoT-enthousiastelingen / ondernemers de basis kunnen begrijpen van IoT-technologie en het bedrijfsleven.

Doel van de cursus

Hoofddoel van de cursus is het introduceren van opkomende technologische opties, platforms en case studies van IoT-implementatie in thuis- en stadsautomatisering (slimme huizen en steden), industrieel internet, gezondheidszorg, Go vt., Mobile Cellular en andere gebieden.

-

Basisintroductie van alle elementen van IoT-Mechanical, Electron ics / sensor platform, Wireless en wireline protocollen, Mobile to Electron ics integratie, Mobile to enterprise integratie, Data-analyse en Total control plane

-

M2M Draadloze protocollen voor IoT- WiFi, Zigbee / Zwave, Bluetooth, ANT +: Wanneer en waar welke gebruiken?

-

Mobiele / Desktop / Web-app - voor registratie, data-acquisitie en controle - Beschikbaar M2M data-acquisitieplatform voor IoT - Xively, Omega en NovoTech, etc.

-

Beveiligingsproblemen en beveiligingsoplossingen voor IoT

-

Open source / commercieel elektronische platform voor IoT- Raspberry Pi , Arduino , ArmMbedLPC enz

-

Open source / commercieel enterprise cloudplatform voor AWS-IoT-apps, Azure -IOT, Watson-IOT cloud in aanvulling op andere kleine IoT-clouds

-

Studies van bedrijven en technologie van enkele van de meest voorkomende IoT-apparaten, zoals domotica, rookmelders, voertuigen, militairen, gezondheid in huis, enz.
14 hours
Overview
Internet of Things (IoT) is een netwerkinfrastructuur die fysieke objecten en softwareapplicaties draadloos met elkaar verbindt, waardoor ze met elkaar kunnen communiceren en gegevens kunnen uitwisselen via netwerkcommunicatie, cloud computing en gegevensverzameling. C is een programmeertaal voor algemene doeleinden die wordt aanbevolen voor IoT vanwege de alomtegenwoordigheid en de programmeervoordelen op laag niveau.

In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers hoe ze IoT-oplossingen kunnen programmeren met C.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Installeer en configureer NetBeans voor het programmeren van IoT-systemen met C
- Begrijp de basisprincipes van IoT-architectuur
- Ontdek de voordelen van het gebruik van C bij het programmeren van IoT-systemen
- Een IoT-systeem bouwen, testen, implementeren en problemen oplossen met C

Publiek

- ontwikkelaars
- ingenieurs

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen

Notitie

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
14 hours
Overview
Internet of Things (IoT) is een netwerkinfrastructuur die fysieke objecten en softwareapplicaties draadloos met elkaar verbindt, waardoor ze met elkaar kunnen communiceren en gegevens kunnen uitwisselen via netwerkcommunicatie, cloud computing en gegevensverzameling. Azure is een uitgebreide set cloudservices die een IoT-suite biedt die bestaat uit vooraf geconfigureerde oplossingen die ontwikkelaars helpen de ontwikkeling van IoT-projecten te versnellen.

In deze door een instructeur geleide live training leren deelnemers hoe ze IoT-applicaties kunnen ontwikkelen met behulp van Azure .

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Begrijp de basisprincipes van IoT-architectuur
- Installeer en configureer Azure IoT Suite
- Ontdek de voordelen van het gebruik van Azure bij het programmeren van IoT-systemen
- Implementeer verschillende Azure IoT-services (IoT Hub, Functies, Stream Analytics, Power BI , Cosmos DB, DocumentDB, IoT Device Management )
- Bouw, test, implementeer en los problemen met een IoT-systeem op met Azure

Publiek

- ontwikkelaars
- ingenieurs

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen

Notitie

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
14 hours
Overview
Internet of Things (IoT) is een netwerkinfrastructuur die fysieke objecten en softwaretoepassingen draadloos met elkaar verbindt, waardoor ze met elkaar kunnen communiceren en gegevens kunnen uitwisselen via netwerkcommunicatie, cloud computing en gegevensregistratie In deze live training met instructeur leren deelnemers de basisprincipes van IoT terwijl ze door het creëren van een Arduinobased IoT-sensorsysteem stappen Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Begrijp de principes van IoT, inclusief IoT-componenten en communicatietechnieken Leer hoe u Arduino-communicatiemodules kunt gebruiken die voor verschillende IoT-systemen kunnen worden gebruikt Leer hoe u een mobiele app kunt gebruiken en programmeren om Arduino te besturen Gebruik een WiFi-module om de Arduino op een ander apparaat aan te sluiten Bouw en implementeer hun eigen IoT-sensorsysteem Publiek hobbyisten Hardware / software-ingenieurs en technici Technische personen in alle industrieën Beginnende ontwikkelaars Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen Notitie Arduino is beschikbaar in verschillende modellen en ondersteunt verschillende programmeerinterfaces (C, C ++, C #, Python) en IDE's (Arduino IDE, Visual Studio, etc) Deze cursus neemt het Arduino Uno-bord, Arduino IDE en de Arduino-taal aan (gebaseerd op C / C ++) Als u een andere configuratie wilt aanvragen, neemt u contact met ons op om dit te regelen Deelnemers zijn verantwoordelijk voor de aankoop van de Arduino-hardware en componenten .
14 hours
Overview
Internet of Things (IoT) is een opkomend technologiedomein dat fysieke objecten en softwareapplicaties draadloos verbindt voor remote sensing en controle. Augmented Reality (AR) is een technologie die de gebruikerservaring verbetert door virtuele, door de computer gegenereerde elementen te combineren met de fysieke, realistische omgeving. AR stelt bedrijven in staat om gebruikers een realtime en real-world overzicht van informatie te bieden. Dit zijn twee technologieën die een snel groeiende acceptatiegraad hebben gezien in meerdere industrieën.

In deze door een instructeur geleide, live training leren deelnemers de basisprincipes van IoT en AR en passen deze lessen toe op de activiteiten en strategieën van hun organisatie.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Begrijp de basisprincipes van IoT en AR
- Ontdek hoe IoT- en AR-technologieën werken
- Begrijp hoe IoT- en AR-technologieën kunnen worden toegepast op de bedrijfsstrategie
- Neem weloverwogen zakelijke beslissingen over IoT en AR

Publiek

- managers
- ondernemers

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen

Notitie

- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen.
21 hours
Overview
IoT applicatiebeveiliging verwijst naar de technologie en processen die worden gebruikt voor het ontwikkelen, beheren en monitoren van de toepassingen die netwerkapparaten bedienen in een IoT systeem.

deze instructeur-LED, live training (ter plaatse of op afstand) is gericht op ingenieurs die willen opzetten, implementeren en beheren van een veilige IoT applicatie.

aan het einde van deze training kunnen de deelnemers:

- ontwikkelen en implementeren toepassingen om IoT apparaten veilig te beheren.
- veilig integreren IoT apparaten naar de Cloud.
- integreert een IoT applicatie met bestaande infrastructuur.

formaat van de cursus

- interactieve lezing en bespreking.
- veel oefeningen en praktijk.
- hands-on implementatie in een live-lab omgeving.

cursus customization opties

- deze cursus kan worden gebaseerd op een van de grote cloud providers: AWS, Google Cloud, en Azure.
- voor het aanvragen van een aangepaste opleiding, neem dan contact met ons op te regelen.
14 hours
Overview
Insurtech (ook bekend als Digital Insurance) verwijst naar de convergentie van verzekering + nieuwe technologieën. Op het gebied van Insurtech "digitale verzekeraars" technologische innovaties toe op hun bedrijfs- en bedrijfsmodellen om kosten te verlagen, de klantervaring te verbeteren en de flexibiliteit van hun activiteiten te vergroten.

In deze door instructeurs geleide training krijgen deelnemers inzicht in de technologieën, methoden en mindset die nodig zijn om een digitale transformatie binnen hun organisaties en in de industrie in het algemeen tot stand te brengen. De training is gericht op managers die een goed beeld moeten krijgen, de hype en het jargon moeten doorbreken en de eerste stappen moeten zetten om een Insurtech strategie te ontwikkelen.

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:

- Bespreek Insurtech en al zijn componenten op intelligente en systematische wijze
- Identificeer en demystificeer de rol van elke belangrijke technologie binnen Insurtech .
- Insurtech een algemene strategie voor het implementeren van Insurtech binnen hun organisatie

Publiek

- verzekeraars
- Technologen binnen de verzekeringssector
- Verzekering stakeholders
- Consultants en bedrijfsanalisten

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en case study groepsactiviteiten
7 hours
Overview
ThingWorx Studio is een hulpmiddel voor het snel creëren van schaalbare AR-ervaringen (Augmented Reality) voor bedrijven In deze live training met instructeur leren deelnemers ThingWorx Studio te gebruiken om AR-ervaringen en interacties voor het industriële bedrijf te schrijven Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Maak gebruik van 3D en IoT om augmented reality-ervaringen te creëren Gebruik AR om de efficiëntie te verbeteren, betere producten te maken en veiligere, productievere werknemers mogelijk te maken Maak content voor smartphones, tablets en draagbare apparaten zoals HoloLens AR technologie en technieken toepassen op processen in productie, assemblage en bediening, en verkoop en service Publiek Zakelijke belanghebbenden (codering niet vereist) Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .
Weekend IoT (Internet of Things) cursus, Avond IoT training, Avond IoT opleiding Internet of Things (IoT) boot camp, IoT (Internet of Things) instructeur geleid, Weekend Internet of Things training, Avond IoT cursus, Internet of Things (IoT) coaching, IoT instructeur, Internet of Things (IoT) trainer, Internet of Things training cursus, Internet of Things (IoT) lessen, Internet of Things (IoT) on-site, Internet of Things (IoT) privé cursus, Internet of Things een op een training, IoT op locatie, Weekend Internet of Things (IoT) opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!