Financial Markets Training Courses

Financial Markets Training Courses

Lokale, geörganiseerde live Financial Markets-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve discussies en handson de fundamentals en geavanceerde onderwerpen van Financial Markets Financial Markets-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Financial Markets Cursusoverzicht

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
14 hours
Overview
Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers de belangrijkste kenmerken van financiële markten en hoe de handel in deze markten plaatsvindt We beginnen met een overzicht van financiële markten en terminologieën, ruilwoorden en conventies die worden gebruikt om hun activiteiten te beschrijven Vervolgens bekijken we het waarom en hoe van beleggen in verschillende soorten financiële instrumenten Sommige van de specifieke onderwerpen omvatten handelsstrategieën, risicobeheer en casestudy's uit de echte wereld om de personen, instellingen en strategieën achter de investeringen in de financiële markten te onderzoeken Publiek Bedrijfsmanagers Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking en handsonoefeningen .
14 hours
Overview
Deze inleidende cursus biedt deelnemers een eerste klas en gedetailleerde kennis van de belangrijkste financiële markten, hun doel, functie, hoofdactiviteiten en hun regelgeving. Het is bedoeld om gedeeltelijk op te frissen, gedeeltelijk educatief en gedeeltelijk uitdagend zodat alle afgevaardigden er het maximale voordeel uit zullen halen. Feedback en discussie worden actief aangemoedigd tijdens de sessies die bedoeld zijn om interactief te zijn, niet alleen reactief en feitelijk.

De primaire functie is ervoor te zorgen dat alle deelnemers aan de cursus na voltooiing veel beter zijn uitgerust om met klanten en hun voortdurende behoeften om te gaan en de diensten en markten waarin ze handelen en deelnemen in een context plaatsen.
14 hours
Overview
De cursus Inleiding tot Fixed Income is een overzicht van de vastrentende waarden die zijn ontworpen voor iedereen die een goed inzicht wenst in vastrentende waarden en financiële markten.

Aankomende Financial Markets cursussen

Weekend Financial Markets cursus, Avond Financial Markets training, Avond Financial Markets opleiding Financial Markets boot camp, Financial Markets instructeur geleid, Weekend Financial Markets training, Avond Financial Markets cursus, Financial Markets coaching, Financial Markets instructeur, Financial Markets trainer, Financial Markets training cursus, Financial Markets lessen, Financial Markets on-site, Financial Markets privé cursus, Financial Markets een op een training, Financial Markets op locatie, Weekend Financial Markets opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

is growing fast!

We are looking to expand our presence in the Netherlands!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the Netherlands
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!