Docker Swarm Training Courses

Docker Swarm Training Courses

Lokale, instructerende live Docker Swarm-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve handson-oefeningen hoe je Swarm kunt gebruiken om tal van Docker-engines samen te voegen en op een transparante manier de software-implementatie bij veel hosts op te schalen Docker Swarm-training is beschikbaar als 'live training op locatie' of 'live training op afstand' Onsite live training kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfsopleidingscentra in Nederland Live-training op afstand wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop NobleProg Uw lokale trainingsaanbieder.

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Docker Swarm Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
Overview
Docker is een open-sourceplatform dat het bouwen, verzenden en uitvoeren van softwaretoepassingen in containers automatiseert. Docker applicaties met meerdere containers kunnen verder worden gedefinieerd met behulp van Compose. Swarm is een tool die een cluster Docker hosts aanstuurt en ze als een "virtuele" host blootstelt. Door het samenvoegen van verschillende Docker motoren, stelt Swarm IT-operatieteams in staat hun software-implementatie transparant op te schalen naar vele hosts.

In deze door een instructeur geleide, live training beginnen de deelnemers met een overzicht van softwarecontainerconcepten, en voeren vervolgens live oefeningen uit met Docker en Swarm om de geleerde concepten in praktijk te brengen.

Aan het einde van de cursus kunnen de deelnemers:

- Implementeer Docker hosts op meerdere machines met Compose en Swarm.
- Beheer een Swarm-cluster in een live lab-omgeving.
- Beveilig en Docker problemen met Docker hosts in hun Swarm-cluster op.

Formaat van de cursus

- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen
Weekend Docker Swarm cursus, Avond Docker Swarm training, Avond Docker Swarm opleiding Docker Swarm boot camp, Docker Swarm instructeur geleid, Weekend Docker Swarm training, Avond Docker Swarm cursus, Docker Swarm coaching, Docker Swarm instructeur, Docker Swarm trainer, Docker Swarm training cursus, Docker Swarm lessen, Docker Swarm on-site, Docker Swarm privé cursus, Docker Swarm een op een training, Docker Swarm op locatie, Weekend Docker Swarm opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten