Django Training Courses

Django Training Courses

Lokale, door instructeurs geleide live Django-trainingscursussen demonstreren door middel van interactieve discussie en praktische oefening hoe Django in hun projecten kan worden opgenomen. Django-training is beschikbaar als 'live training op afstand' of 'live training op locatie'. Online live training (ook bekend als "live training op afstand") wordt uitgevoerd via een interactieve, externe desktop . Live training op locatie kan lokaal worden uitgevoerd op het terrein van de klant in Nederland of in NobleProg bedrijfstrainingscentra in Nederland. NobleProg -- Uw lokale trainingsaanbieder

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

Django Course Outlines

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
Django is een Python Web-framework op hoog niveau dat snelle ontwikkeling en een schoon, pragmatisch ontwerp aanmoedigt. Publiek Deze cursus is bedoeld voor ontwikkelaars en ingenieurs die Django willen integreren in hun projecten
14 hours
Django is an open source Python web framework for building complex database-driven applications. Many popular websites use Django, such as Instagram, Mozilla, Spotify, Pinterest, etc. This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at developers who wish to use the advanced features of Django to create large-scale and secure web apps faster with less code. By the end of this training, participants will be able to:
 • Set up the necessary development environment to start developing web apps with Django.
 • Get to know the advanced features in Django and how to implement them.
 • Optimize the code using class-based views to build apps more efficiently.
 • Enable and configure the messages framework in Django.
 • Use the signals feature in Django to interact with decoupled applications.
Format of the Course
 • Interactive lecture and discussion.
 • Lots of exercises and practice.
 • Hands-on implementation in a live-lab environment.
Course Customization Options
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
14 hours
Django CMS is een steeds populairder open source content management systeem. Het is een add-on aan het Python web framework, Django. Deze instructeur geleide, live training (online of onsite) is gericht op sysadmins die een Python-based enterprise-grade CMS (content management system) willen installeren, implementeren en beheren. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Installeren en configureren van een productiegrade Django CMS website. Definieer gebruikersrollen en toestemmingen. Configureren van een database en uitvoeren van onderhoudsactiviteiten. Veilig, monitoren, optimaliseren en problemen oplossen van een live Django CMS-systeem. Peform administratieve taken, met inbegrip van back-up, herstel en site migratie. Start multisite instanties van Django CMS on-premise of naar een openbare cloud. Integreren van een Django CMS met applicaties en systemen van derden.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
21 hours
Django CMS is een steeds populairder open source content management systeem. Het is een add-on aan het Python web framework, Django. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op ontwikkelaars die een Python-based enterprise-grade CMS (content management system) willen aanpassen en uitbreiden. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Het creëren van de noodzakelijke ontwikkelingsomgeving om te beginnen te ontwikkelen. Creëer aangepaste pagina templates en plugins. Link functionaliteit van een andere applicatie met een DJango systeem. Stuur en ontvang gegevens naar en van externe systemen met behulp van Django's REST API Integreren van een volledige Django web applicatie met een Django CMS website.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.
14 hours
Django is een open source raamwerk voor Python webontwikkeling. Django REST Framework is een toolkit die wordt gebruikt om web-API's te bouwen. Met Django en Django REST Framework kunnen complexe datagestuurde websites worden gemaakt. Deze instructeur-geleide, live training (onsite of op afstand) is gericht op backend-ontwikkelaars die backend REST API's met Python en Django willen bouwen. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:
 • Maak een zelfdocumenterende REST API.
 • Implementeer REST API's op een cloudgebaseerde server.
 • Implementeer API's voor applicatie-authenticatie.
 • Bouw een herbruikbare backend voor toekomstige Python projecten.
Indeling van de cursus
 • Interactieve lezing en discussie.
 • Veel oefeningen en oefenen.
 • Praktische implementatie in een live-labomgeving.
21 hours
Wagtail CMS is een open source content management systeem dat in populariteit groeit. Het is een add-on aan het Python web framework, Django. Deze instructeur geleide, live training (online of on-site) is gericht op ontwikkelaars die een op Python gebaseerde CMS (content management system) willen aanpassen en uitbreiden. Aan het einde van deze training zullen de deelnemers in staat zijn:
  Het creëren van de noodzakelijke ontwikkelingsomgeving om te beginnen te ontwikkelen. Creëren en aanpassen van pagina's, menu's en formulieren om een website persoonlijk te maken. Test, debug, optimaliseren en implementeren van een volledig functionele website. Optimaliseren van websites voor SEO.
Format van de cursus
  Interactieve lezingen en discussie. Veel oefeningen en oefeningen. Hand-on implementatie in een live-lab-omgeving.
Cursus aanpassingsopties
  Om een aangepaste training voor deze cursus te vragen, neem dan contact met ons op om te organiseren.

Last Updated:

Upcoming Django Courses

Weekend Django cursus, Avond Django training, Avond Django opleiding Django boot camp, Django instructeur geleid, Weekend Django training, Avond Django cursus, Django coaching, Django instructeur, Django trainer, Django training cursus, Django lessen, Django on-site, Django privé cursus, Django een op een training, Django op locatie, Weekend Django opleiding

Cursussen met korting

No course discounts for now.

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions