CakePHP Training Courses

CakePHP Training Courses

Lokale, door de instructeur geleide Live CakePHP trainingen demonstreren door middel van interactieve hands-on praktijk hoe te gebruiken CakePHP om web applicaties te maken.

CakePHP training is beschikbaar als "on-site live training" of "Remote live training". On-site live training kan lokaal worden uitgevoerd op klanten terrein in Nederland of in NobleProg corporate training centers in Nederland. Remote live training wordt uitgevoerd door middel van een interactieve, Remote Desktop.

NobleProg--uw lokale trainings provider

Machine Translated

Getuigenissen

★★★★★
★★★★★

CakePHP Cursusoverzicht

Course Name
Duration
Overview
Course Name
Duration
Overview
21 hours
Overview
Deze cursus is bedoeld om tussentijdse CakePHP-ontwikkelaars toegang te geven tot de meer geavanceerde functies van CakePHP Door middel van uitleg en begeleide oefeningen kunnen deelnemers betere functies, stabiliteit, beveiliging en uitbreidbaarheid implementeren in hun bestaande en toekomstige CakePHP-projecten Publiek CakePHP-ontwikkelaars die hun kennis en ontwikkelingsvaardigheden willen vergroten Formaat van de cursus Overzicht van de geavanceerde functies van CakePHP samen met de stapsgewijze ontwikkeling van een voorbeeldtoepassing .
28 hours
Overview
Deze cursus leert PHP ontwikkelaars hoe ze functionele webapplicaties kunnen bouwen met behulp van het populaire Cake PHP MVC-webontwikkelingsraamwerk. De cursus behandelt beginbeginselen en benaderingen en gaat vervolgens in op geavanceerde onderwerpen die het gedrag, de flexibiliteit en de beveiliging van een toepassing helpen verbeteren. Discussies zijn interactief en het leren is praktisch en praktisch.

Indeling van de cursus

- Overzicht van de functies en mogelijkheden van Cake PHP samen met de stapsgewijze ontwikkeling van een voorbeeldtoepassing.

Aankomende CakePHP cursussen

Weekend CakePHP cursus, Avond CakePHP training, Avond CakePHP opleiding CakePHP boot camp, CakePHP instructeur geleid, Weekend CakePHP training, Avond CakePHP cursus, CakePHP coaching, CakePHP instructeur, CakePHP trainer, CakePHP training cursus, CakePHP lessen, CakePHP on-site, CakePHP privé cursus, CakePHP een op een training, CakePHP op locatie, Weekend CakePHP opleiding

Cursussen met korting

Course Discounts Newsletter

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Een aantal van onze klanten

This site in other countries/regions