Course Outline

1. SOCIAAL PROTOCOL

  • Met vertrouwen en evenwicht introducties maken
  • Groeten en handdrukken
  • Hoe je een goede gastheer en goede gast kunt zijn
  • Business Kaarten
  • Stiptheid

2. EETKAMER-ETIQUETTE

  • Servet-etiquette
  • Technieken voor het omgaan met ‘moeilijk voedsel’
  • Dresscode definiëren
  • Express dankbaarheid na de maaltijd
  • Gesprek
  • Gasten en voedselvoorkeuren

3. 90 MINUTEN INTERACTIEF

  • Eetetiquette met sociale vaardigheden, tafelmanieren en nieuwe mensen ontmoeten.

Requirements

WIE MOET DEELNEMEN

Deze cursus is bedoeld om degenen die de internationale zakelijke markt willen betreden, te voorzien van zakendoen.

  • Export Manager
  • Internationale Handelsleiders
  • Professionele conversie
  • Administratief uitvoerend
  • Verse afgestudeerden
  • Vertegenwoordigers van bedrijven
  • Nieuwe huurder
  • Business Eigenaar

 

 21 Hours

Getuigenissen (2)

Related Courses

Person to Person Skills

7 Hours

Effective Meetings

7 Hours

Assertiveness for Managers

7 Hours

Team Skills

7 Hours

Presentation Skills

7 Hours

Mindfulness, Meditation & Stress Management

7 Hours

Related Categories